Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Lina Chirilă a fost eliminată din competiția sezonului 10. Ce punctaj a obținut farfuria ei

Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent! Lina Chirilă a fost eliminată în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. Iată ce punctaj a obținut farfuria ei de la duel, dar și cum au reacționat colegii de echipă la plecarea sa.

Colaj cu Lina Chirilă, chef Cătălin Scărlătescu și colegii din echipa aurului galben pe platoul de filmare Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent! | Antena 1

Publicul a avut parte de o nouă eliminare în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. Concurenții lui chef Sorin Bontea au făcut tot ce au putut pentru a rămâne în competiție și pentru a da afară din competiție un om din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Proba duelului a fost un dificilă, însă echipele au reușit să facă față provocării. Jurații au degustat preparatele concurenților și au rămas plăcut impresionați de unele farfurii. De asemenea, chefii au avut și câteva dezamăgiri în ceea ce privește unele rețete de la duel.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Sorin Bontea a pierdut-o pe Arminia Grad

„Multe note de 4 și 5. Eu zic că nu a fost o probă ușoară asta.”, a spus Gina Pistol.

Lina Chirilă a obținut cel mai mic punctaj și a fost eliminată în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022

Concurenți din echipa aurului alb și echipa aurului galben au ascultat-o cu emoție pe Gina Pistol în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022, sperând să își audă numele pentru a reintra în bucătărie.

Cei care au obținut punctaj maxim la duelul din seara asta, de 15 puncte, au fost Mădălina Cafadaru, Carmen Cojocar, Titus Antonescu și Brigitta Gheorghe. Andrei Mihalcea și Adrian Stroe și-au urmat colegii cu 14 puncte. Mădălina, soția lui NOSFE, a avut 13 puncte, în timp ce farfuriile lui Gabriel și Paco au primit 12 puncte din partea juraților.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Maria Florina Stan a fost eliminată din competiție. Cum a reacționat chef Cătălin Scărlătescu

Florica Baboi și Gigi Burger au primit 11 puncte. De asemenea, scorțișoara l-a pus în dificultate pe Tobi, motiv pentru care preparatul său a luat doar 7 puncte. Cel mai mic punctaj a fost obținut de Lina Chirlă, doar 5 puncte.

Astfel, doamna Lina a fost eliminată din competiția sezonului 10 Chefi la cuțite. Concurenta a avut o reacție total neașteptată.

„Nu mai merg în bucătărie că mi-e rușine!”, i-a spus Lina Chirilă lui chef Cătălin Scărlătescu.

Totuși, aceasta s-a răzgândit și a mers să își ia la revedere de la colegii care și-au exprimat părerea cu privire la plecarea ei.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe și Andrei Mihalcea și-au pus în dificultate adversarii. Ce s-a afl... Chefi la cuțite, din nou lider de audiență. Diseară, echipele sunt jurizate de marii bucătari ai României de dinainte de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x