Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Chefii au gătit alături de Ionuț Belei. Ce miză uriașă a anunțat Gina Pistol la jocul de amuletă

Chefii au avut parte de o surpriză neașteptată la jocul de amuletă din ediția 5 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 4 aprilie 2023. Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 al show-ului culinar, a pășit la al patrulea banc pentru a găti alături de jurați. Iată cu ce veste spectaculoasă a venit Gina Pistol.

colaj foto cu gina pistol, florin dumitrescu, catalin scarlatescu si poza cu ionut belei la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Gina Pistol a dezvăluit ce bonus aduce amuleta pusă la bătaie în ediția a 5-a a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11 | Antena 1

Ediția 5 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 4 aprilie 2023 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou joc de amuletă. Gina Pistol a pășit în bucătăria show-ului culinar cu o veste neașteptată.

De data aceasta, jurații au fost anunțați că al patrulea banc o să fie ocupat de Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a pus în lupta pentru o amuletă o miză uriașă.

„E nouă și e dureroasă!”, a spus Gina Pistol.

„Simt sula în coaste”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Puya și Melinda au făcut show în bucătărie. Ce confesiuni neașteptate a făcut artistul

„Cel mai bun concurent din istoria Chefi la cuțite! Marele, imensul Ionuț Belei”, a spus chef Florin Dumitrescu despre Ionuț Belei.

Cei trei chefi au fost foarte încântați de apariția câștigătorului sezonului 8 Chefi la cuțite în bucătăria show-ului culinar. De asemenea, Ionuț Belei a reușit să emoționeze pe toată lumea cu un detaliu copleșitor. Acesta și-a luat cu el șorțul pe care i l-a oferit Liviu Chiorpec înainte să se stingă din viață.

Ce amuletă a anunțat Gina Pistol în ediția 5 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 4 aprilie 2023

La scurt timp de la sosirea lui Ionuț Belei în platoul show-ului, Gina Pistol nu a stat pe gânduri și a anunțat tema jocului de amuletă.

„Mă urmărește numărul 11. Astăzi trebuie neapărat să vedem 11 condimente în preparatele voastre”, a spus prezentatoarea TV.

„Mie îmi e frică!”, a fost replica lui chef Florin Dumitrescu.

„Unde să bagi atâtea?”, a susținut chef Sorin Bontea.

„E ca și când ai avea un harem!”, a adăugat Ionuț Belei.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Dali de la Golden Boy Society, apariție de senzație în fața chefilor. Ce le-a povestit

Și miza jocului de amuletă este una uriașă. Cei patru jurați se vor lupta pentru un avantaj spectaculos. Cel care îl va câștiga poate să interzică celorlalți doi Chefi să spună echipelor ce preparate vor găti.

În ediția 5 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 4 aprilie 2023, telespectatorii au ocazia să-l vadă pe Răzvan Fodor în postura de jurat. Prezentatorul TV va degusa preparatele celor patru chefi.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Ionuț Belei intră în lupta pentru amuletă de la Chefi la cuțite, iar Răzvan Fodor jurizează. Ediția de aseară, lider de ... Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Gina Pistol, propunere neașteptată pentru Daniela Jitariuc și Iulia Camelia Istrate. Ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x