Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Stelian Nistor, ingredientul neobișnuit pe care l-a pus în farfurie. Cum au reacționat jurații

Stelian Nistor a pus pe farfuriile chefilor un ingredient neobișnuit în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023. Jurații show-ului culinar au rămas cu gura căscată când au aflat ce au mâncat.

colaj foto cu stelian nistor, florin dumitrescu si catalin scarlatescu si farfuria gatita de concurent la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Concurentul a pregătit chefilor un preparat surprinzător în ediția a 4-a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11 | Antena 1

Stelian Nistor este concurentul care a adus un ingredient neobișnuit în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023. Acesta a venit din Sibiu mai hotărât ca niciodată să-i impresioneze pe chefi cu preparatul său.

Concurentul a dezvăluit în preselecțiile show-ului culinar că are 34 de ani și că este bucătar de mult timp.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Sabina Verișan a dezvăluit că mănâncă des carne crudă. Cum au reacționat jurații

„Lucrez în bucătărie de la vârsta de 17 ani. (...) Am început să lucrez ca ajutor de bucătar, să cunosc lumea, bucătari și să învăț meserie”, a declarat acesta.

Stelian Nistor a pus un ingredient neobișnuit în farfuriile chefilor, în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2023

Pentru că și-a dorit să-i cucerească pe jurați cu farfuriile sale, Stelian Nistor s-a decis să le pregătească carne de ren cu cartofi copți și ragu de ciuperci în sos de vin roșu. Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză când au ridicat cloșurile.

Chefii și-au dat cu părerea în ceea ce privește preparatul concurentului, însă nu au reușit să ghicească ingredientul neobișnuit.

„Nu există pe piață carnea asta!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Doria cu carne de pui. Combinația perfectă de orez, carne și brânzeturi

Jurații au rămas uimiți când au aflat de la Stelian Nistor că au mâncat carne de ren.

„Este foarte fraged”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Raymond Dinu și Roberta Popescu au făcut senzație în bucătărie. Ce au spus chefilor

„Am făcut mari sacrificii să o aduc aici. A ajuns în două zile în România. Am zis să vin cu ceva mai diferit, eu lucrez în Suedia iarna.”, a susținut Stelian Nistor.

Concurentul a povestit și întâmplarea nefericită prin care a trecut la întoarcerea din Suedia: „Am venit acasă și am avut un accident foarte grav. Am plecat de acasă și cineva a intrat frontal în mine. Mi s-a oprit inima de 3 ori. Am fost în comă profundă 6 zile și 8 zile în comă indusă, deci vreo 2 săptămâni în comă. La câteva luni de la accidentul meu a murit tata. Am căzut în depresie.”

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Raluca Gheorghe i-a impresionat pe chefi cu preparatul său și povestea de viață. Ce a g... Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta. Ce preparat a ales Ilona Brezoianu, după ce a făcut show la de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x