Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Care a fost verdictul lui Răzvan Fodor. Cine a câștigat jocul de amuletă

Răzvan Fodor i-a „fiert” pe chefi la degustare, apoi a dat verdictul final. Prezentatorul TV a anunțat câștigătorul jocului de amuletă din ediția 5 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 4 aprilie 2023.

colaj foto cu razvan fodor, gina pistol si chefii, la chefi la cutite Galerie
Răzvan Fodor a dezvăluit cine a câștigat amuleta la Chefi la cuțite, sezonul 11 | Antena 1

Răzvan Fodor a trecut pragul sezonului 11 Chefi la cuțite în ediția 5 de pe 4 aprilie 2023 pentru a degusta preparatele celor 4 chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Ionuț Belei.

Prezentatorul TV a gustat cu mare atenție din fiecare element ce se afla în cele 4 farfurii. Mai mult decât atât, acesta a reușit să-i „fiarbă” pe chefi cu reacțiile sale de-a dreptul neașteptate din timpul jurizării.

„Farfuria lui Bontea... un pic cam prea mult tupeu! Prea mult!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Raluca Gheorghe i-a impresionat pe chefi cu preparatul său și povestea de viață. Ce a gătit

Răzvan Fodor a fost pus într-o situație dificilă, fiind nevoit să aleagă un singur preparat din cele patru: „Toate mi-au plăcut, mi-e foarte greu să aleg! Wow”.

Răzvan Fodor a anunțat câștigătorul jocului de amuletă din ediția 5 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 4 aprilie 2023

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Ionuț Belei au așteptat cu nerăbdare verdictul final al lui Răzvan Fodor. Prezentatorul TV a anunțat dacă amuleta va merge pe peretele unui jurat sau în seif.

„Dacă n-am luat-o eu, te scot din lista de telefon cu tine de față. Îți dau delete! Încep să îmi pierd încrederea în tine”, l-a amenințat chef Sorin Bontea în glumă.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Gina Pistol a anunțat ce rival vor avea chefii în bucătărie. Ce bonus uriaș aduce amuleta

După un schimb de replici savuroase cu chefii, Răzvan Fodor a dat vestea că preparatul lui chef Cătălin Scărlătescu l-a impresionat încă din prima clipă. Așadar, juratul a mai adăugat o amuletă puternică pe perete.

„Neam de neamul tău, de la maimuță, n-ai mâncat așa!”, i-a spus chef Sorin Bontea prietenului său în culise.

„Nu te mai supăra! De ce ești gelos?!”, i-a răspuns Răzvan Fodor.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Gina Pistol, propunere neașteptată pentru Daniela Jitariuc și Iulia Camelia Istrate. Ce... Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Mădălina Cristescu a făcut senzație cu replicile sale. Ce i-a zis lui chef Cătălin Scăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x