Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Maria Petre le-a dat o „lecție” de afaceri celor trei chefi. Ce l-a uluit pe Florin Dumitescu

Maria Petre a venit în ediția 2 a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 5 septembrie 2022, pentru a le da juraților o lecție importantă de afaceri. Chef Florin Dumitrescu a rămas surprins de modul în care concurenta a reușit să facă un profit uriaș.

colaj foto cu maria petre, florin dumitrescu si ceilalti chefi la emisiunea chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurenta i-a surprins pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu în cea de-a doua ediție a show-ului Chefi la cuțite, sezonul 10 | Antena 1

Maria Petre are 51 de ani, vine din București, este antrepenor și bucătar. Aceasta a venit în sezonul 10 Chefi la cuțite însoțită de fiul său, Alexandru Petre.

Concurenta și-a propus să-i impresioneze pe cei trei jurați ai show-ului culinar în această seară, motiv pentru care s-a decis să facă două preparate într-o singură oră. Maria Petre a hotărât să gătească o specialitate de pui picantă cu smântână și ciuperci, dar și o plăcintă cu brânză.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Jean de la Craiova a făcut show în bucătărie. Ce dezvăluiri a făcut despre copilăria sa

„Sunt un bun organizator, știu să îmi organizez timpul. Am venit la Chefi la cuțite să văd dacă preparatele mele au gust din perspectiva chefilor. (...) Când am intrat să gătesc, pur și simplu, m-am pierdut!”, a mărturisit concuenta.

Ce au învățat chefii de la Maria Petre în ediția 2 a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 5 septembrie 2022

Maria Petre a pășit cu emoții în platou pentru a fi jurizată de cei trei chefi. Aceasta le-a mărturisit juraților că s-a născut în Bârlad și că gătește din 2007, însă nu a ezitat să le dea și câteva lecții de antreprenoriat.

„Acum îmi deschid propriul restaurant la parterul casei mele. În pandemie am avut timp să mă gândesc. Mi-am amenajat restaurant cu pietre, nuci și cocean de porumb, făcând un concept unic. Între timp am descoperit că știu să și pictez.”, a mai spus concurenta.

Maria Petre le-a mai povestit juraților Chefi la cuțite prin ce dramă a trecut, dar și cât de mult noroc a avut.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Ida Maria Samson i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață. Prin ce a trecut concurenta

„Dumnezeu mi-a deschis câteva portițe. (...) Am câștigat bani destui din mâncare, dar nu am mers în vacanțe sau mi-am luat ultima marcă de mașină. Am investit fiecare leuț. Am o livadă de măslini, iar uleiul îl vând la magazinul unde am început afacerea.”, a mai adăugat ea.

Florin Dumitrescu a rămas uluit atunci când Maria Petre a dezvăluit profitul pe care îl are în urma afacerii sale.

„Eu mă consider un om norocos!”, a mai zis concurenta.

Maria Petre a obținut două cuțite din partea lui chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

„Mulțumim pentru pontul de afaceri!”, i-a mai spus chef Florin Dumitrescu înainte de a ieși din platou.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă din sezonul 10. Patrizia Paglieri a dat ver... Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Cum s-au descurcat Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la jocul d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x