Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. George Petcu a surprins cu stilul lui aparte și o combinație inedită de gusturi

În episodul 18 al sezonului 9 Chefi la Cuțite, George Petcu s-a prezentat în fața celor trei chefi cu o supă inedită. El a mizat pe combinațiile de gusturi și arome și a sperat că îi va convinge pe jurați să-l treaca în etapa următoare.

george petcu gătește pe blatul de la chefi la cutite sezonul 9 Galerie
George Petcu a atras atenția cu un look inedit și un preparat ieșit din comun

În vârsta de 37 de ani, George Petcu a venit la Chefi la Cuțite cu gândul de a impresiona cu o supă de usturoi copt cu portocale și migdale. Stilistul mizează pe unicitate în toate aspectele vieții sale și a atras atenția încă de când a pășit în studio.

Cu cercei supradimensionați și multe tatuaje, George Petcu a povestit că și-a început viața profesională din postura de avocat. Are o familie cu tradiție în acest domeniu, așa că s-a simțit cumva dator să le calce pe urme rudelor mai vârstnice.

George nu s-a identificat însă cu stilul de viață care vine la pachet cu profesia de avocat așa că a făcut o schimbare radicală și a devenit hair designer.

Pasiunea lui l-a plimbat prin toată Europa și l-a adus în brațele actualei soții, care lucrează în modă și este la fel de pasionată de artă precum concurentul.

George Petcu, o apariție inedită la Chefi la Cuțite, pe 6 aprilie 2021

George Petcu i-a surprins pe Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu nu doar cu preparatul de sub cloș, ci și cu povestea lui de viață.

Aspirantul la un loc în echipele Chefi la Cuțite, sezonul 9, și-a descris jobul dintr-un studio de videochat: "Sunt hair stilist de meserie, lucrez într-un studio de videochat, mă ocup de părul fetelor și totodată tot ce înseamnă shooting-uri", a spus George.

"Este o industrie destul de mare, o industrie în continuă creștere (...) Mie personal mi se pare că e cel mai OK job pe care l-am avut până în momentul de față având în vedere că clienții sunt, practic, și colegele mele. Vibe-ul acolo este extraordinar, lumea este mult mai deschisă, oamenii pot comunica mult mai ușor", a specificat concurentul.

Chefilor nu le-a venit să creadă că George a absolvit Dreptul și că a lucrat ca avocat.

Supa de usturoi copt cu portocale și migdale, o rețetă adaptată de la Jamie Oliver

Concurentul de 37 de ani a specificat că este un admirator al lui Jamie Oliver și că celebrul bucătar de origine britanică l-a inspirat să gătească și pentru preselecția de la Chefi la Cuțite acest preparat.

"Am experimentat mai multe bucătării: marocană, asiatică... Este o rețetă făcută de Jamie Oliver, adaptată. La bază e o supă spaniolă, gazpacho, din legume crude", a povestit George.

Din păcate, el a uitat să pună miezul de pâine în blender, iar consistența obținută nu i-a impresionat pe cei trei chefi. Mai mult decât atât, ei i-au oferit câteva sfaturi pentru a-și perfecționa dish-ul.

"Eu reglam consistența din cartof", i-a spus Chef Bontea.

În cele din urmă, George Petcu a plecat acasă fără niciun cuțit de la prima lui participare la Chefi la Cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vrei să știi secrete din culisele celui mai tare show culinar din România? Vezi cele mai noi episoade din "Speak@cuțite" aici.

Chefi la Cuțite, 6 aprilie 2021. Liviu Vârciu și nea Marin, față în față cu chefii: "O să vedeți ceea ce n-ați văzu... Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Creatorul primului hotel de gheață de la Bâlea Lac gătește "ciorbă de pietre"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x