Antena Căutare

E criticată pentru felul în care și-a transformat chipul, dar corpul ei provoacă admirație. Cum arată Aydin Mod de la gât în jos

Aydin Mod, în vârstă de 19 ani, a cheltuit aproape 5000 de dolari pentru a semăna cu o ”Barbie înfricoșătoare”, cum o descriu cei oripilați de look-ul dramatic.

colaj de imagini cu aylin mod, tanara care s-a tatuat pentru a-si schimba complet chipul Galerie
Aydin Mod, în vârstă de 19 ani, a cheltuit aproape 5000 de dolari pentru a semăna cu o ”Barbie înfricoșătoare” | Profimediaimages.ro

Tânăra și-a supus trupul la o serie de proceduri extreme, alegând să-și tatueze globii oculari, fața și chiar a mers până la a opera zona intimă pentru a arăta cum își dorește.

Fascinația lui Aydin pentru modificările care provoacă uimire pe fața celor care o întâlnesc a luat naștere în adolescență. Pe vremea când avea doar 11 ani, a început să-și facă singură găuri pentru piercinguri.

Când a împlinit 15 ani, a trecut la un alt nivel. Și-a tăiat limba în două și a dat startul unui maraton de intervenții controversate.

Citește și: Ce face și acum arată azi băiatul înfometat din Nigeria, care a emoționat întreaga planetă

În prezent, Aydin Mod are peste 20 de piercing-uri și 12 desene, respectiv cicatrici, nările tăiate, fillere în obraji și acid hialuronic în buze.

Mara Jose Cristerna este cea care i-a servit drept muză, femeie care este cunoscută sub numele de ”The Vampire Women”.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Aylin Mod, femeia care se consideră o ”Barbie modificată”.

Cum arată trupul lui Aydin Mod în prezent

Cu aspectul ei unic, adolescenta nu este străină de comentariile negative ale oamenilor, dar nu ia în considerare părerile lor.

”Sincer, rareori acord atenție comentariilor, atât pozitive, cât și negative. Cred că sunt doar păreri irelevante dictate de ignoranță și gusturile personale. Singura persoană pe care trebuie să o mulțumesc sunt eu. Sunt o persoană normală, trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și dacă cineva nu este în regulă cu asta, pot să stea departe de mine.

Citește și: Femeia care câștigă 25.000 dolari pentru fiecare clip în care își arată o anumită zonă a corpului. Ce parte filmează pentru bani

Din fericire, am parte de mult sprijin și sunt înconjurată de oameni minunați. De obicei, mă înțeleg mai bine cu oameni care au stiluri de viață diferite de al meu, ceea ce este surprinzător.”, a declarat Aydin, care este urmărită de peste 16.000 de persoane pe Instagram.

Aydin nu intenționează să oprească procesul de modificare a corpului și își propune să-și acopere întregul corp cu tatuaje, piercing-uri și să-și pună dinți metalici.

De asemenea, dorește să aibă mai multe intervenții estetice - inclusiv o mărire de bust și posterior.

Citește și: Femeia cu cele mai lungi tălpi. Cum arată și ce înălțime surprinzătoare are Juliei Felton, tânăra care poartă 49.5 la pantofi

„Scopul meu final nu există cu adevărat, deoarece nu cred că voi înceta vreodată să mă modific. Probabil că îmi voi tatua din nou ochii pentru a-i avea mai negri”, a mai spus ea.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Aylin Mod, femeia care se consideră o ”Barbie modificată”.

Mirele și mireasa care s-au ras în cap la propria nuntă. Motivul din spatele deciziei a emoționat o lume întreagă... Tu vezi un câine sau un bărbat? Iluzia optică a devenit virală pe internet. Ce este cu adevărat în imagine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x