Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Liviu Vârciu și nea Marin, spectacol în bucătărie. De ce au început să spargă farfurii

În premieră, Liviu Vârciu și Nea Marin au ajuns amândoi în bucătărie să gătească și au planuri mari pentru preparatul pe care îl vor servi chefilor în ediția 18 Chefi la cuțite.

liviu varciu si nea marin, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Liviu Vârciu și nea Marin, show în ediția 18 Chefi la cuțite | Antena 1

După ani de zile lucrați împreună la Poftiți la noi, Liviu Vârciu și nea Marin au pășit pentru prima dată împreună în bucătărie pentru a găti un preparat deosebit pentru chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

Deși nea Marin a suferit un accident recent, ce nu îi permite să își folosească mâna stângă așa cum e obișnuit, cei doi au reușit să facă spectacol în bucătărie.

Tensiunea și glumele dintre ei au fost nelipsite, însă, motiv pentru care, la un moment dat, cei doi au început să spargă farfurii în bucătăria Chefi la cuțite.

Liviu Vârciu și nea Marin, show în ediția 18 Chefi la cuțite

”Premieră mondială - eu cu Liviu gătim,” a anunțat nea Marin când au pășit în platou el și Liviu.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Nea Marin a venit chiar cu propria tunică de chef, ce avea propriul nume pe piept. Recent, el a suferit un accident, așa cum a dezvăluit chiar Liviu Vârciu.

Citește și: Liviu Vârciu, mesaj emoționant pentru Nea Marin. Ce urare i-a făcut "fiul", la ceas aniversar, renumitului coregraf

”Fermecatul a căzut în pivniță și și-a rupt mâna,” a spus Liviu. ”Când s-a dus la doctor - povestea e adevărată, nu glumă, nu nimic - s-a dus la doctor și i-a zis că are ceva din Robocop. N-a zis?”

”Da, a zis că așa oase la vârsta mea…” a recunoscut nea Marin.

”Ce căutai în pivniță?” l-a întrebat Liviu.

”Să-l ajut pe un prieten. Am deschis ușa, cu ciocanul să dau scândura mai așa, am pus piciorul, s-a rupt scândura, au, buf. Și mi-a și ieșit mâna din umăr și am și rupt-o.”

Pentru ediția 18 Chefi la cuțite, Liviu Vârciu și nea Marin vor să pregătească un preparat extraordinar pentru chefi, însă n-au dat toate detaliile despre ce va fi la început, însă au arătat peștele bizar din care vor găti azi.

Ei au mirosit mai multe ingrediente neobișnuite, în încercarea de a decide ce să mai pună în preparat.

Citește și: Cum a răsfățat-o Liviu Vârciu pe Anda Călin, mama copiilor săi, de ziua ei. Femeia a făcut totul public

Într-un final, cei doi au început să se contrazică exact care dintre ei a gătit cel mai mult, discuție ce s-a lăsat cu spartul farfuriilor în ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integral pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Roata ”norocului” a speriat chefii în proba amuletei 18. Ce ingrediente ciudate au ales... Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Maria Burlacu a dezvăluit cine a câștigat amuleta 18. Verdictul ei i-a surprins pe toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x