Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Degustare surprinzătoare. Echipele au gătit din „resturi” farfurii de restaraunt de lux

Farfuriile pregătite de concurenți în cel de-al 14-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” au fost degustate atât de juriul format din scafandri, cât și de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Cele trei echipe au pregătit din „resturi” preparate demne de un restaurant de lux, în ediția 43 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Antena 1

Ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus numeroase răsturnări de situație, un festin de amulete și o probă grea, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

După ce s-au întrecut la o mini-probă de îndemânare, ce a presupus obținerea unui litru de suc de citrice într-un timp cât mai scurt, echipele celor trei chefi au aflat de la Irina Fodor ce probă aduce cel de-al 14-lea battle.

Degustare făcută de scafandri, în ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

De data aceasta, concurenții au fost nevoiți să gătească folosind „resturi” niște rețete demne de restaurante de lux. Fiindcă a câștigat mini-proba, Sorin Bontea a fost cel care a dictat ingredientele pentru fiecare echipă. Bucătarii din echipa verde au ales burta de vită și obrazul de vițel, Florin Dumitrescu a primit târtițele și picioarele de porc, iar Cătălin Scărlătescu s-a ales cu ghearele de pui și cu inimile de rață.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

De data aceasta, degustarea a fost făcută de un juriu format din scafandri. În timp ce invitații speciali au savurat cele trei farfurii pregătite în edițai 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie și au analizat atent mâncărurile. Echipa verde a făcut ciorbă de burtă și un brasato (friptură fragedă) de obraz de vițel, echipa albastră a mizat pe un zampone umplut cu târtițe, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o tocăniță de inimi de rață cu mămăliguță și orez cu picioare de pui, bogat în condimente asiatice.

cei trei chefi in bucataria emisiunii chefi la cutite

Cei trei chefi au degustat farfuriile pregătite de echipele pe care le conduc, la „Chefi la cuțite”

„Obrazul de vițel e senzație. Nu ai ce să îi reproșezi. Nu am mai văzut obraz de vițel făcut într-o oră și jumătate”, a mărturisit Florin Dumitrescu, încântat de gustul descoperit în farfuria rivalului său, Sorin Bontea.

Chefii au analizat atent și au evidențiat nu doar plusurile, ci și minusurile farfuriilor din al 14-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu a furat una dintre amuletele lui Dumitrescu. Ce concurent a dat afară

La masa jurizării am avut parte și de o situație complet neașteptată. Unul dintre scafandrii care au făcut degustarea a mărturisit că nu a mai mâncat vreodată ciorbă de burtă, până acum, la „Chefi la cuțite”. Toți au fost impresionați de aromele din farfurie și au recunoscut că deși proba a fost una dificilă, concurenții s-au descurcat de minune.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri