Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Gică Craioveanu a făcut senzație cu dezvăluirile sale. Ce a povestit celebrul fotbalist

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut să îl vedem pe marele Gică Craioveanu. Fotbalistul i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale.

Colaj cu Gică Craiovaneau și jurații Chefi la cuțite în platou Galerie
În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut să îl vedem pe marele Gică Craioveanu | Antena 1

Un moment cu totul și cu totul special a fost atunci când în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 și-a făcut apariția celebrul Gică Craioveanu. Acesta a ales să îi impresioneze pe jurați cu o rețetă de arroz a la Cubana, o rețetă pe care a descoperit-o atunci când a ajuns pentru prima oară în Spania.

Marele Gică Craioveanu a făcut senzație cu dezvăluirile sale, în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 6 septembrie 2023, la Antena 1

În timp ce gătea rețeta aleasă, sportivul a făcut câteva dezvăluiri despre el și trecutul său de campion.

„Sunt mândru că am încă recordul meciurilor jucate și a golurilor marcate. 330 de meciuri și 70 de goluri. Am fost votat cel mai îndrăgit jucător străin la Real Sociedad. Sunt singurul român cu statuie în străinătate. Am reușit să mă impun, am fost și un tip plăcut, nu am treabă cu nimeni, nu mă cert cu nimeni. Sunt un tip vesel, optimist”, a fost confesiunea făcută de Gica Craioveanu, la Chefi la cuțit sezonul 12, de la Antena 1.

Citește și: Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cum i-a uimit pe chefi

Când preparatul a fost gata, banda a început să meargă și farfuria a fost trimisă la degustare. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent aspectul și gustul și apoi au dorit să afle cine se află în spatele ușilor.

Nu mică le-a fost surpriza atunci când s-au deschis ușile și în platou și-a făcut apariția marele Gică Craioveanu.

„Nu cred, wow! Ce onoare! Ce surpriză! O legendă vie a fotbalului românesc”, au zis chefii surprinși, începând apoi să îl aplaud pe fotbalist.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Puya și Melinda au anunțat cine a câștigat a cincea amuletă. Ce s-a întâmplat în culise

„Eu îmi aduc aminte de un mucos în curtea școlii, aveam teniși de la Drăgășani. Se rupeau în talpă, dar eram cocoș. Am început să joc la Slatina, foarte mulți fotbaliști buni de acolo. Am început să joc de la 13 ani, era Balaci antrenor, am fost la Severin”, și-a început invitatul dezvăluirile, spre deliciul chefilor.

Sportivul locuiește de 28 de ani în Spania și a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent. La final, după numeroase povești și dezvăluiri, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au oferit cuțitul argintiu, al prieteniei.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Puya și Melinda au anunțat cine a câștigat a cincea amuletă. Ce s-a întâmplat în cul... Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Gaetano De Siano i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce a zis italianul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x