Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Degustare cu acuzații, după proba de gătit! Ce a ieșit la iveală

Momente extrem de tensionate în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Au fost acuzații dure, atunci când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de echipele lor.

În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a pregătit pentru cele trei echipe o probă complet neașteptată: buget! În funcție de norocul fiecărei echipe și bugetul a fost unul pe măsură!

Sorin Bontea a primit bugetul de lux, cel de 150 de lei, în timp ce Florin Dumitrescu a primit sarcina de-a găti o farfurie de 50 de lei și Cătălin Scărlătescu s-a ales cu un buget de doar 30 de lei.

Degustare plină de acuzații în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Echipa lui Florin Dumitrescu a pregătit un burger delicios, în timp ce Sorin Bontea a făcut o pară fiartă, foie gras, mușchi de vită și caviar! Cătălin Scărlătescu, în schimb a făcut o cremă de praz cu găluște de năut.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

A fost o probă destul de dificilă, căci emoțiile au fost uriașe și nu au lipsit nici diferitele strategii. Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au crezut că Florin Dumitrescu va folosi o amuletă pentru a-i obliga să facă schimb de bancuri, dar dacă au văzut că acest lucru nu s-a întâmplat, după minutul treizeci cei doi s-au apucat imediat de gătit.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurs rapid și bucătarii au sperat că vor face un adevărat spectacol culinar.

citește și: Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții

La final, fiecare a sperat că echipa sa va reuși să impresioneze juriul format din parașutiști! În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, degustarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu a fost lipsită de acuzații!

Echipa lui Florin Dumitrescu a pregătit un burger delicios, respectând bugetul de 50 de lei. în timp ce Sorin Bontea a făcut o pară fiartă, dar și un preparat cu foie gras, mușchi de vită și caviar, demn de un buget de 150 de lei!

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

Cătălin Scărlătescu, în schimb, a făcut o cremă de praz cu găluște de năut, pentru un buget de doar 30 de lei.

Totuși, juriul special din ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este cel care dă verdictul final și decide soarta celor trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi! „Ragnar, ia-ți o cameră”... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Victorie neașteptată! Ce echipă a obținut zero voturi după proba de gătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x