Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Rețete neobișnuite pregătite în duelul 15. Ce au gătit concurenții

După cel de-al 15-lea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțițe”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile concurenților și au acordat note. Ce mâncăruri au uimit jurații?

chefii la degustarea din ediția 44 din sezonul 9 chefi la cutite Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de concurenți în ediția 44 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Cătălin Scărlătescu a câștigat cel de-al 15-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu o rețetă de imam bayildi, adică un fel de musaca turcească de vinete, și cu o prăjitură cu brânză în straturi, cu miere și nucă.

Intrate la duel, echipa verde și cea albastră au primit o temă de gătit cu totul și cu totul ieșită din comun. De data aceasta, fiecare concurent a tras un bilet la sorți, pe care era scris un număr. În ordine, fiecare a ales pentru un concurent din echipa adversă trei ingrediente din lista anunțată de Irina Fodor: chipsuri, sticksuri, pufuleți, salam, grisine, cozonac, chec marmorat, fursecuri, zacusca, salată de ardei capia, kebab de pui, cârnați, chiftele, șuncă și altele, la fel de surprinzătoare. Apoi, concurenții s-au apucat de gătit.

Ce rețete au descoperit Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la degustare, în ediția 44 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Timpul s-a scurs rapid și, după ce au terminat farfuriile, acestea au fost trimise la degustare.

„Emoții mari, frate. Deci nu se poate, mi se pare… Doamne, ce probă”, a fost de părere Florin Dumitrescu, aflând ce probă au primit concurenții intrați la duel.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea, criză uriașă de nervi. Echipa verde și cea albastră s-au certat

„Astăzi eu am să jurizez ingeniozitatea, talentul, asocierea gustului”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, înainte de-a degusta farfuriile dueliștilor.

Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”

Folosind salam, sticksuri și pufuleți, Victorina Matveev a pregătit un platou generos de aperitive, ce a fost apreciat de chefi atât pentru gust, cât și pentru aspect. Totuși, aceștia s-au prins imediat cine a gătit farfuria „de modă veche”. Apoi, după fiecare cloș ridicat, cei trei jurați au trăit surpriză după surpriză.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Narcisa Birjaru, accident în bucătărie. Ce a pățit concurenta

Cătălin Amarandei i-a surprins cu niște crochete cu zacuscă, în timp ce Elena Matei a pregătit chipsuri cu sos bechamel și carne de vită, dar și o tartă de mere. Keed a făcut nachos și un sandviș cu șuncă și cașcaval, în timp ce Rikito a pregătit niște chifteluțe cu ingredientele impuse: kebab de pui, pufuleți și morski cheese.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unele preparate au plăcut, altele au stârnit discuții în contradictoriu la masa degustării, după cel de-al 15-lea duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

„Mă așteptam să mâncăm ciudățenii, dar uite că nu a fost așa”, a zis Cătălin Scărlătescu, surprins de cât de gustos este checul prăjit al lui Ștefan Borleanu din echipa albastră.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la Cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cea mai grea probă de duel din istoria emisiunii. Ce trebuie să „recicleze” concurenții... Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x