Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea s-a enervat și și-a „pârât” echipa la Florin Dumitrescu! Ce s-a întâmplat

Situație fără precendent în ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea s-a supărat atât de tare pe concurenții din echipa sa, încât i-a „pârât” la Florin Dumitrescu.

sorin bontea si florin dumitrescu, in bucataria chefi la cutite Galerie
Sorin Bontea s-a enervat și i-a certat pe bucătarii din echipa sa, în cel de-al 15-lea battle de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

Ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță pentru concurenții rămași în competiție. Un celebru hit al trupei The Prodigy a răsunat în platou și chefii „s-au dezmorțit” dansând și distrându-se alături de bucătarii lor. Apoi, Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat o mini-probă inedită.

Sorin Bontea s-a enervat și i-a certat pe concurenți, în ediția 44 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Trei concurenți s-au întrecut la tocat carne pentru un tartar de vită și, fiindcă a câștigat, Cătălin Scărlătescu a primit avantajul de-a alege cu ce ingrediente gătește fiecare. Echipele trebuie să facă două preparate, unul sărat și unul dulce.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea, criză uriașă de nervi. Echipa verde și cea albastră s-au certat

Pentru „lingurile” sale mov a ales brânza, verzii au primit vanilia și cei albaștri s-au ales cu fructele. După ce și-au ales ce rețete doresc să pregătească, chefii s-au plimbat prin bucătărie pentru a supraveghea cum se descurcă fiecare bucătar în parte și pentru a se asigura că treaba iese cum trebuie.

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

La bancul de lucru al echipei verzi a părut că se dezlănțuie haosul, căci nimic parcă nu mergea cum trebuie. Victorina Matveev a arătat că nu știe să facă un sos bechamel, iar Rikito Watanabe a părut puțin confuz. Nici Dorin Voiasciuc nu l-a mulțumit pe Sorin Bontea, căci liderul echipei verzi s-a enervat la culme atunci când a văzut cum gătește acesta carnea pentru lasagna.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Supărat și înfuriat, acesta nu și-a mai putut stăpâni nervii și s-a dus la Florin Dumitrescu, ca să-i „pârască” pe bucătarii săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro/ .

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Probă grea pentru battle-ul 15. Ce trebuie să gătească concurenții rămași în competiție... Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea, criză uriașă de nervi. Echipa verde și cea albastră s-au certat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x