Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sportivii au degustat preparatele din battle-ul 15. Ce au descoperit chefii în farfurii

În ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, degustarea a fost făcută de un juriu format din practicanți de tir sportiv.

juriul format din sportivi in editia 44 din sezonul 9 chefi la cutite Galerie
Juriul format din practicanți de tir sportiv a făcut degustarea la „Chefi la cuțite”, după battle-ul 15 | Antena 1

De data aceasta, concurenții rămași în competiție au avut parte de o temă de gătit destul de complicată. Fiecare echipă a primit sarcina de-a pregăti câte două preparate în straturi, unul dulce și unul sărat.

Farfuriile pregătite au fost apoi degustate de un juriu format din practicanți de tir sportiv, iar emoțiile au fost mari atât pentru chefi, cât și pentru concurenți.

Ce au gătit concurenții în al 15-lea battle de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

În timp ce invitații speciali savurau preparatele aduse de banda de foc, după cel de-al 15-lea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a descoperi ce au gătit echipele lor.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea, criză uriașă de nervi. Echipa verde și cea albastră s-au certat

În ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, în cadrul celui de-al 15-lea battle, Florin Dumitrescu a ales să facă un sandviș club cu carne de vită și un desert cu mousse de ciocolată și fructe.

practicanți de tir sportiv, la chefi la cutite

Degustarea a fost făcută de sportivi, în ediția 44 de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Sorin Bontea a mizat pe o rețetă de lasagna și un cremșnit cu cremă de vanilie. Deși s-a enervat pe concurenții din echipa sa și apoi s-a certat cu Florin Dumitrescu, iată totuși că rezultatul nu a fost atât de dezastruos precum se aștepta, fiindcă mâncarea pregătită de echipa sa a primit destul de multe laude.

Cătălin Scărlătescu, în schimb, a ales să facă o rețetă de imam bayildi, adică un fel de musaca turcească de vinete, și prăjitură cu brânză în straturi, cu miere și nucă.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Narcisa Birjaru, accident în bucătărie. Ce a pățit concurenta

Unii jurați au apreciat preparatul oriental, în timp ce alții au lăudat mai mult desertul făcut după o rețetă a bunicii Narcisei Birjaru, cu care concurenta a făcut senzație la duelul trecut.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Narcisa Birjaru, accident în bucătărie. Ce a pățit concurenta... Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cine a câștigat cel de-al 15-lea battle. Verdict neașteptat adus de bandă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x