Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Probă grea pentru battle-ul 15. Ce trebuie să gătească concurenții rămași în competiție

După ce s-au întrecut într-o mini-probă de îndemânare, concurenții rămași în competiția „Chefi la cuțite” au aflat ce temă de gătit trebuie să respecte în cel de-al 15-lea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit aduce cel de-al 15-lea battle de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 7 iunie 2021 la Antena 1, Soirn Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ales câte un concurent pe care s-au bazat, la mini-proba de îndemânare, înainte de-a afla ce temă de gătit aduce cel de-al 15-lea battle.

De data aceasta, Rikito Watanabe, Ciprian Antone și Alexandru Bădițoaia s-au întrecut la tocat carne pentru un tartar de vită, totul contracronometru. Totuși, fiindcă nu au respectat această regulă, cei din echipa albastră au fost descalificați. La final, „lingurile” mov au fost declarate învingătoare. A fost momentul în care Cătălin Scărlătescu l-a mai „iertat” pe cuțitul său de aur, pentru care a sacrificat o amuletă și un alt concurent, în ediția anterioară.

Ce temă de gătit au primit concurenții în al 15-lea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Surpriza a fost mare atunci când îndrăgita prezentoare a anunțat ce temă de gătit a pregătit pentru cel de-al 15-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Pun pariu că sunteți curioși să aflați ce avantaj aveți. Astăzi, de exemplu, o să vă dau o probă destul de drăguță, după părerea mea. S-ar putea totuși și să vă doară, pentru că trebuie să faceți două preparate.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea, criză uriașă de nervi. Echipa verde și cea albastră s-au certat

Proba se numește straturi. Un preparate poate să fie sărat și celălalt poate să fie dulce. Cel dulce trebuie să fie cu fructe, cu brânză și cu vanilie”, a zis Irina Fodor.

Cătălin Scărlătescu și echipa mov

Cătălin Scărlătescu și echipa mov

Și fiindcă a câștigat mini-proba de îndemânare, Cătălin Scărlătescu a fost cel care a avut șansa de a-și alege ingredientul pentru preparatul dulce. Pentru concurenții săi a ales brânza, gândindu-se să o lase pe Narcisa Birjaru să facă desertul cu care a făcut senzație la duelul din ediția anterioară. Pentru echipa albastră a ales fructele, iar pentru Sorin Bontea a ales vanilia.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

De data aceasta, degustarea va fi făcută de un juriu format din oameni care sunt pasionați și practică tirul sportiv.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro/!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Battle-ul 15 a început cu o mini-probă. Ce echipă a câștigat avantajul extraordinar... Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea s-a enervat și și-a „pârât” echipa la Florin Dumitrescu! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x