Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cea mai grea probă de duel din istoria emisiunii. Ce trebuie să „recicleze” concurenții

După un battle greu și plin de emoții, echipa verde și cea albastră au intrat la duel și au aflat de la Irina Fodor de trebuie să gătească. Proba i-a uimit pe toți, fiindcă dueliștii trebuie să „recicleze” anumite ingrediente.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Concurenții intrați la duel au aflat ce trebuie să gătească, în ediția 44 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Al 15-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul dificil și a provocat echipele să pregătească două preparate, unul sărat și unul dulce, care să aibă legătură cu ideea de „straturi”. Banda de foc a adus o victorie neașteptată pentru echipa mov, așa că Sorin Bontea și Florin Dumitrescu și-au trimis bucătarii la duel.

De data aceasta, Irina Fodor i-a provocat pe concurenți la o probă de gătit cu totul și cu totul ieșită din comun! Practic, aceștia au fost nevoiți să „recicleze” ingrediente banale pentru a obține o masă specială.

Ce temă de gătit au primit concurenții intrați la duel, în eidția 44 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Banda a mers și Irina Fodor a citit de pe un bilet o listă inedită de ingrediente: chipsuri, sticksuri, pufuleți, salam, grisine, cozonac, chec marmorat, fursecuri, zacusca, salată de ardei capia, kebab de pui, cârnați, chiftele, șuncă și altele.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Narcisa Birjaru, accident în bucătărie. Ce a pățit concurenta

„Trebuie să serviți niște oaspeți pretențioși, anunțați în ultimul minut”, a zis Irina Fodor, în cel de-al 15-lea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Concurenții din echipa verde, la „Chefi la cuțite”

Concurenții din echipa verde, la „Chefi la cuțite”

Așa cum era de așteptat, concurenții au făcut ochii mari și au dorit să afle cât mai multe detalii despre regulile acestei probe, ce nu s-a mai dat vreodată în cadrul îndrăgitului show culinar de la Antena 1. După ce au tras la sorți câte un bilet, aceștia au sperat că vor primi de la rivali ingrediente ușor de „reciclat” pentru a obține o rețetă gustoasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea, criză uriașă de nervi. Echipa verde și cea albastră s-au certat

Fiecare concurent a ales trei „delicii” pentru un rival și apoi toată lumea s-a apucat de gătit, fiindcă timpul este scurt, în cel de-al 15-lea duel din îndrăgitul show culinar de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la Cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cine a câștigat cel de-al 15-lea battle. Verdict neașteptat adus de bandă... Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Rețete neobișnuite pregătite în duelul 15. Ce au gătit concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x