Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Ene Mihai l-a făcut pe chef Cătălin Scărlătescu să își stăpânească cu greu lacrimile

Ene Mihai este concurentul care l-a emoționat pe chef Cătălin Scărlătescu în ediția 4 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 7 septembrie 2022, cu povestea sa de viață. Acesta a reușit să gătească un preparata delicios cu o singură mână.

colaj foto cu ene mihai la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
concurentul i-a impresionat pe jurați cu povestea lui de viață | Antena 1

Ene Mihai are 30 de ani, vine din București și este Data Analyst în domeniul bancar. Concurentul a fost însoțit în sezonul 10 Chefi la cuțite de soția lui, femeia care l-a susținut să participe la show-ul culinar de la Antena 1.

„Sunt bucătarul familiei, soția gătește mai multe ciorbe, tocănițe. (...) Cel mai mare vis al meu este să am propria mea afacere sau propriul meu job.”, a mărturisit concurentul.

Deși îi este destul de dificil să gătească din cauza faptului că are o singură mână, Ene Mihai nu a renunțat niciodată la pasiunea sa. Mai mult decât atât, acesta s-a descurcat de minune în bucătăria show-ului culinar, unde a preparat paste carbonara.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Marco Krikorian, concurentul care s-a îndrăgostit de România. Ce le-a gătit celor trei chefi

„Dragilor, sper să vă sting lumina”, a fost replica concurentului, după ce a pus farfuriile pe banda juraților.

Ene Mihai este concurentul care a gătit cu o singură mână în ediția 4 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 7 septembrie 2022

Apariția concurentului în platoul emisiunii i-a luat prin surprindere pe cei trei chefi. Chef Florin Dumitrescu nu s-a putut abține și l-a întrebat pe acesta care este cauza pentru care a rămas cu un singur braț: „Ce s-a întâmplat?”.

Ene Mihai a răspuns fără ezitare că a fost diagnosticat cu cancer osos care a fost descoperit la vârsta de 7 ani.

„Nu știu dacă era un tratament eficient pe atunci, dar cea mai bună soluție a fost amputarea. La 12 ani mama a luat decizia amputării, la 16 ani am rămas singur în țară, mama a plecat. (...) Fac cam ce face o persoană cu două mâini. (...) Am doi băieței incredibili, cel mare este al soției, dar e băiatul meu.”, a mărturisit concurentul cu lacrimi în ochi.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Olivia Alexandra Dumitru a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre meseria de bucătar

Chef Cătălin Scărlătescu și-a abținut cu greu lacrimile în timp ce bărbatul povestea despre cel mai greu moment din viața sa.

De asemenea, Ene Mihai a plecat acasă la familia sa cu două cuțite din partea lui chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Cine a câștigat a patra amuletă. Ce a urmat în platou dupa verdictul lui chef Radu I... Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Sorin Ilieș, primul concurent în istoria show-ului care a primit trei cuțite de aur ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x