Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Ileana Bulum le-a povestit chefilor despre cum a reușit să „fenteze” moartea. Prin ce a trecut

Ileana Bulum este „bunicuța sexy” care le-a povestit chefilor despre cum a reușit să „fenteze” moartea. Concurenta a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața sa în ediția 4 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 7 septembrie 2022.

colaj ileana bulum Galerie
Concurenta a făcut senzație cu dezvăluirile sale, la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Ileana Bulum are 61 de ani, vine din București și este pensionară, dar și bunicuță cu normă întreagă pentru cei 3 nepoței ai săi. Concurenta a venit în sezonul 10 Chefi la cuțite „împinsă” de la spate de familia sa.

„Bunicuța sexy” din ediția 4 a noului sezon din show-ul culinar, difuzată pe data de 7 septembrie 2022, s-a decis să le gătească chefilor ciorbă de aripi de pui, un preparat pe care îl face des pentru nepoțeii săi.

Înainte de a începe să gătească, Ileana Bulum a primit o îmbrățișare cu multă dragoste de la nepoțica sa, alături de care a venit în platoul emisiunii. Gestul micuței a încurajat-o foarte tare pe concurentă.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Cum s-au descurcat Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la jocul de culise

„Este extraordinar să fii bunicuță! Am doi băieți și o nepoțică, unul are 6 ani, ea 9 ani, iar cel mare are 13 ani. M-a recompensat Dumnezeu cu o familie frumoasă, m-a recompensat cu vârf și îndesat”, a spus ea.

Prin ce situații complet uluitoare a trecut Ileana Bulum. Ce le-a povestit juraților în ediția 4 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 7 septembrie 2022

Odată ajunsă în fața juraților, Ileana Bulum nu a scăpat de întrebările acestora. Chef Florin Dumitrescu și-a dorit să afle mai multe detalii despre viața sa, iar răspunsul concurentei nu a întârziat să apară.

„Bunicuța sexy” din sezonul 10 Chefi la cuțite le-a povestit chefilor că a fost pusă într-o situație complet uluitoare, însă a reușit să „fenteze moartea”.

„O dată am plecat, dar m-am reîntors. (...) Sunt văduvă de la 30 de ani, am fentat moartea. A fost un malpraxis, era pe timpul lui Ceaușescu. La 26 de ani am fost diagnosticată cu cancer de col uterin, am suferit o primă operație care a fost ok, dar la o lună și jumătate am făcut niște aderențe și am mers la un spital, unde s-a implicat o doctoriță tânără, fără acordul profesorului care mă operase. Mi-a făcut un scurtcircuit, iar eu la ora actuala mai am 2 metri și ceva de intestin. (...) A fost groaznic, am ajuns la 39 de kilograme. Ai mei începuseră să îmi cumpere pentru înmormântare. Am intrat în moarte clinică, m-a văzut o asistentă, m-a resuscitat și mi-am revenit.”, a povestit ea vizibil emoționată.

Citește și: A treia ediție din sezonul 10 Chefi la cuțite a fost lider de audiență, după o seară emoționantă la show-ul culinar

În ceea ce privește preparatul concurentei, jurații au fost încântați de ce au primit din partea ei, motiv pentru care a obținut 3 cuțite din partea acestora.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Care este a patra amuletă pentru care chefii trebuie să lupte în sezonul 10. Ce au d... Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Cine a câștigat a patra amuletă. Ce a urmat în platou dupa verdictul lui chef Radu I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x