Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Sorin Bontea și-a luat o „vacanță” chiar în timpul probei de gătit. Care a fost motivul

Sorin Bontea i-a uimit pe toți atunci când a anunțat că își ia o „vacanță”, chiar în timpul celui de-al 16-lea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

sorin bontea in bucataria chefi la cutite Galerie
Sorin Bontea a decis să ia o pauză, chiar în timpul celui de-al 16-lea battle de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, în cel de-al 16-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Irina Fodor nu a mai adus o mini-probă de îndemânare pentru concurenți, ci o altă provocare, mult mai grea. Practic, tema de gătit depinde de bafta pe care o au cei trei chefi, în ediția 45 a îndrăgitului show culinar.

În bucătărie a fost adusă iar ruleta ingredientelor și, pe rând, jurații și-au încercat norocul, sperând să nu aibă parte de vreo combinație bizară de ingrediente, precum anșoa cu ciocolată.

Sorin Bontea, decizie complet neașteptată în ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Primul care a învârtit roata a fost Florin Dumitrescu și acul i-a arătat varza murată. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a primit quinoa. Apoi, emoțiile au fost mari atunci când a tras și Sorin Bontea de roată. Și surpriza a fost mare atunci când acum s-a oprit la mămăligă! Toată lumea s-a bucurat, fiindcă respectiva combinație este una ușoară.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Ștefan Borleanu și Alexandru Bădițoaia, schimb neașteptat de replici. Ce și-au spus

Liderul echipei mov a decis să facă crochete de quinoa date prin mălai, cu interior de mămăligă, cu salată de varză murată și șnițele de curcan date prin mălai. Impresionat de Rikito Watanabe în duelul trecut, acesta a decis să refacă chifteluțele asiatice în cadrul celui de-al 16-lea battle de la „Chefi la cuțite”. Florin Dumitrescu, în schimb, a ales să mizeze pe o rețetă de varză a la Cluj.

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Și fiindcă timpul de gătit este scurt, concurenții s-au apucat imediat de treabă. De data aceasta, Sorin Bontea l-a pus pe Rikito Watanabe (Riki) responsabil de echipă și el a decis să își ia o „vacanță”.

„Haide, Riki, azi ești responsabil! Azi am de gând să fac nimic! Macho, adu-mi un scaun aici”, a strigat Sorin Bontea către Măciucă, în dorința lui de-a se relaxa.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Surpriză după eliminarea lui Keed. Ce chef a salvat concurentul cu o amuletă

După ce și-a primit scaunul, liderul echipei verzi a zis că nu mai are puterea să se enerveze, așa că a decis să îi lase pe bucătarii săi să se descurce.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Irina Fodor, apariție spectaculoasă! Cum a reacționat Florin Dumitrescu... Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Narcisa Birjaru, schimb de replici acide în bucătărie. Ce i-a spus Valentinei Ioniță (Leb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x