Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 mai 2023. Amalia Esa, dezvăluire emoționantă despre boala prin care a trecut. Ce a povestit, cu lacrimi în ochi

În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite am putut s-o cunoaștem pe Amalia Mihart (Esa), o concurentă cu o poveste de viață incredibilă. Aceasta a dezvăluit cu ce boală cruntă s-a luptat.

Colaj cu Amalia Esa în platoul Chefi la cuțite, cu lacrimi pe față Galerie
În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite am putut s-o cunoaștem pe Amalia Esa, o concurentă cu o poveste de viață incredibilă | Antena 1

Tânăra a venit la emisiunea Chefi la cuțite sezonul 11 ca să demonstreze că se pricepe foarte bine la gătit, însă a reușit să surprindă pe mulți atunci când a dezvăluit prin ce încercări a trecut, după ce medicii au diagnosticat-o cu o boală cruntă.

Amalia Mihart (Esa) a dezvăluit în ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 prin ce experiență emoționantă a trecut

Concurenta este designer vestimentar și, ca să îi impresioneze pe jurații emisiunii Chefi la cuțite, aceasta a decis să pregătească o rețetă de pulpă de rață confit cu cartof fondant și dulceață de ceapă roșie. Extrem de încrezătoare în forțele sale, aceasta a arătat că nu se lasă doborâtă de emoții.

Citește și: Surpriză pentru jurații emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11. Ce au descoperit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu sub cloșur

„Pot să fiu un exemplu de femeie puternică, fiindcă la un moment dat viața m-a încercat foarte greu și doar cu multă putere și ajutor de la Dumnezeu poți depăși aceste lucruri. Am fost tentată, cumva, să fiu supărată pe Dumnezeu. Am avut cancer la gât. Eram tânără, aveam un băiețel acasă, de lângă care a trebuit să plec, fiindcă am ales să nu fac tratamentul în România. Eu când am ajuns la Paris eram deja stadiul 2. Chiar este și a fost o traumă, nu știu. Să fii tânăr și să descoperi lucrul ăsta, cu un bebe mic acasă, de un an, nu este cea mai ok veste pe care o poți primi. În această boală, psihicul te doboară în primul rând. Am fost supărată pe Dumnezeu, pentru că primul lucru pe care îl spui într-o situație de genul acesta este: De ce eu, Doamne? De ce eu, nu știu. Dar odată cu trecerea timpului am văzut câți oameni buni îmi sunt alături, mi-au dat putere să înțeleg că este doar un impas în viața mea, care oricum va trece.

Am înțeles că trebuie să fiu o luptătoare și să gândesc pozitiv. Îi sfătuiesc pe toți oamenii care trec prin asta astăzi să lupte pentru visul lor. Viața mea a început cu adevărat după ce m-am întors de la tratament. Sunt o mamă împlinită, un om de succes. Acum totul e mai frumos, mai perfect, mai potrivit. Cu marele premiu vreau să-mi deschid o asociație și să ajut toți oamenii cu problemele pe care eu le-am avut, ca să aibă putere să depășească impasul în care se află”, a dezvăluit tânăra, în ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 mai 2023. Alex Furman i-a fascinat pe jurați cu trucurile sale de magie. Ce a făcut și ce a pățit în culise

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent din farfuria cu pulpă de rață confit cu cartof fondant și dulceață de ceapă roșie.

Amalia Esa a dezvăluit chefilor faptul că are o afacere de succes și că face „rochii pentru femei puternice”. Emoțiile au fost mari, însă teama a fost înlocuită de fericire atunci când aceasta a văzut că a primit două cuțite și șansa de-a merge în bootcamp.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 8 mai 2023. Mihaela și Mario Zahariea au avut o surpriză uriașă la nuntă. Ce dezvăluire neașteptată au ... Chefi la cuțite, 8 mai 2023. Personajul „Nu am timp” i-a uimit pe jurați cu replicile sale. Ce provocare a avut pentru c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x