Antena Căutare

Chefi la cutite: ACTIUNE!

Dragilor, incepe o noua etapa a celui mai urmarit show culinar de televiziune ale momentului! Toti cei care s-au calificat intra din nou in arena. Azi, insa, jumatate ne vor parasi! La finalul acestui episod, fiecare chef isi va alege echipa! Ramineti cu noi!

Prima provocare pare simpla! Sa se prepare o salata! Invitat special, surpriza, un chef pretendent la o stea Michelin. Vine din Israel si-l cheama Assaf Granit! "Aveti grija la prospetimea legumelor. Afara, va asteapta un camion cu legume si fiecare trebuie sa-si aleaga singur marfa!", spune chef Florin Dumitrescu, iar candidatii alearga spre camionul Lidl pentru a-si procura ingredientele! "Salata a fost importanta pentru a ne da seama despre disciplina lor", explica chefii. Pentru ca nu este usor sa tai o multime de legume si verdeturi. In plus, cei 3 jurati au putut observa tehnica taierii ingredientelor. "Asta-i proba de chinez batrin", spune un concurent tocind cu zor legumele. Coana Mita e-n forma: "M-a dat pe spate salata asta! Chinezul asta de linga mine zici ca-i bagat in priza. 'Ete al dracu'..." :)))

"Alifie", il mai tineti minte?, vrea sa para sigur pe el: "emotii am avut cind am fost dezvirginat, la 14 ani. Nu acum!".

Alexandru Popa a vrut sa fie altruist si a daruit mai multor concurenti verdeturile si legumele taiate de el. In ultimele minute toti s-au grabit sa asezoneze cu ulei, sare etc. Mainile se misca intr-un ritm infernal. Coana Mitza ii face galerie lui Alexandru. 3..2..1...Stop!

Nimeni nu mai respira. Chefii trec la control. Masoara cu un betigas, gusta cu o lingura, trag concluzii. Concurentii sint emotionati. Toti! "Chinezu' o are cea mai mare, 8 centimetri", zice chef Bontea, iar coana Mitza mustaceste alaturi. "N-au inteles proba", spune Scarlatescu: "v-am zis sa lucrati in echipa!".

"Nu exista barbati sa-ti dea asemenea sentimente ca astia 3, imi bubuia inima", spune cu foc olteanca Mayla. Sint pastrati cite 2 din echipa fiecarui banc de lucru, iar 6 pleaca acasa. "Alifie" iese din joc: "din experienta asta am ramas doar cu cutitul. Si mi-a dat unul 1 milion pe el, dar n-am vrut sa-l dau!". Coana Mitza si Wang Bin merg mai departe impreuna.

Va mai aduceti aminte de cei doi frati ardeleni? Doar unul a trecut, Daniel. Si Alex Popa, altruistul, a ramas in joc!

Chef Scarlatescu are un discurs motivational si le cere imaginatie concurentilor. Fiecare chef va trebui sa si faca o echipa! Provocarea pare din nou simpla: piure de cartofi! Wang iese din metoda traditionala romaneasca si face piure chinezesc!

"Proba mea a fost o proba de mesaj: am vrut sa vad daca ei inteleg ca trebuie sa faca doar un piure!", spune chef Scarlatescu, usor dezamagit de ce vazuse in farfurii.

Ca-n copilarie, Gina ii provoaca pe chefi, cu ajutorul betisoarelor, sa aleaga ordinea in care-si selecteaza echipele. Norocosii pleaca in culise, iar proba lui Florin Dumitrescu este ca o finala! Emotiile au umplut sufletele celor ramasi.


Chefii au tăiat în carne vie la jurizarea celei de-a doua probe! Pireul de cartofi se pare că le-a pus mari probleme concurenţilor!

Ultima proba a fost provocarea lui chef Florin Dumitrescu. Concurentii trebuie sa gateasca fasole si sa o aranjeze cit mai frumos in farfurie. Au o ora la dispozitie! A fost proba in care s-au definitivat echipele!

Chef Cătălin Scărlătescu (Echipa Roșie)

1. Cătălin Banu - ”Ascultă ce-i spun”

2. Raluca Pop - ”Îi motivează pe ceilalți”

3. Alexandru Negoiță

4. Daniel Zinke

5. Octavian Manole - ”Sunt sigur că voi câștiga acest concurs cu el”

6. Catalina Amarghioalei

Chef Sorin Bontea (Echipa Argintie)

1. Ana Maria Constantin

2. Alex Popa

3. Madalina Busuioc - ”Are experiență”

4. Mihai Constandache

5. Doru Matan

6. Cristian Serb - ”Conteaă foarte mult să te respecte ca și chef”

Chef Florin Dumitrescu (Echipa Neagră)

1. George Petrescu

2. Daniel Lixandru - ”Montează frumos, gândește frumos. Mie îmi plac nebunii”

3. Georgeta Ciocârlan - Este un foarte bun executant

4. Eusebiu Tuchiluș - ”Este un pariu”

5. Daniel Ardelean - ”Are viziune. O să schimbe mult fața bucătăriei românești”

6. Mircea Farcaș - ”Este printre primii trei. Merită cizelat”

Seamănă ca două picături de apă! Fata lui chef Sorin Bontea este frumoasă și îi seamnănă leit... A început războiul! Chefii și-au scos cuțitele și s-au declarat inamici! „Să câștige cel mai bun, de aici încolo nu mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x