Antena Căutare

Mama eroină din familia Tiugă are opt copii și a rămas văduvă la o vârstă fragedă: "O mașină l-a strivit. A murit pe loc"

Roxana Tiugă, mamă a opt copii, a venit la "Chefi la Cuțite" împreună cu fiicele sale, Mona și Andreea, și fratele ei, Ioan, să-i cucerească pe jurați cu mâncarea preferată a soțului ei care nu mai e printre noi. Povestea sa e una specială.

Roxana Tiugă, mamă a opt copii, a venit la "Chefi la Cuțite" împreună cu fiicele sale, Mona și Andreea, și fratele ei, Ioan, să-i cucerească pe jurați cu mâncarea preferată a soțului ei care nu mai e printre noi. Povestea sa e una specială.

Roxana s-a căsătorit la 14 ani pentru este de etnie romă și la ei așa e tradiția. Mergea kiloemtri pe jos ca să ajungă la școală și ar fi vrut sa continue, dar viața a avut alte planuri pentru ea.

Soțul i-a murit într-un accident de muncă, într-un atelier auto. O mașină l-a strivit și a decedat pe loc. A lăsat-o singură cu șapte fete și un băiat: "Este o luptătoare. Reușește să țină loc de mamă, de tată, e o prietenă minunată", spune una fiice.

Au pregătit împreună un meniu complet, ciorbă de miel, dar și chifteluțe de porc în sos de ardei copți și mămăliguță, pe care chefii s-au contrazis: "E Moldova, direct", spune Bontea, susținut și de chef Dumitrescu. Scărlătescu, în schimb, are altă părere: "E Oltenia toată ziua!". Iași, familia Țiugă e din Iași!

Doamnele Chițoi merg sâmbăta la club: " Am gătit urzici cu mămăligă, ca să le schimbe sângele chefilor!"... Anca Sigartău și-a adus toată familia la Chefi la cuțite. Are o fiică superbă, Sonia: "Mama e grozavă"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x