Antena Căutare

E nebunie la Chefi la cuțite! Unii sărbătoresc mai devreme și vine lovitura de ciocan: „Când te bucuri înainte, ceva te pedepseşte!”

E măcel la Chefi la cuțite, iar farfuriile urcă și coboară în preferințele juraților, care-i trimit din Rai în Iad pe cei trei chefi, care așteaptă rezultatul final. La un moment dat, unii dintre concurenți sărbătoresc victoria, dar nu e bine să te bucuri înainte de decizia definitivă

E măcel la Chefi la cuțite, iar farfuriile urcă și coboară în preferințele juraților, care-i trimit din Rai în Iad pe cei trei chefi, care așteaptă rezultatul final. La un moment dat, unii dintre concurenți sărbătoresc victoria, dar nu e bine să te bucuri înainte de decizia definitivă.

Bătălia se dă între Scărlătescu și Bontea, iar primele semnale par să fie pozitive pentru echipa roșie, cea în care se află familia și prietenii Danielei Crudu. Se deschid șampaniile, începe dansul și când sărbătoarea e în toi, vine lovitura.

Chef Bontea pare să aibă un avans în fața adversarilor direct și distracția se mută în tabăra mov, care de-acum poate crede liniștită în miracole.

Oltenia, eterna Terra Nova! Prima probă se încheie cu o mare surpriză. Echipa mai slab cotată, triumf senzațional!... Panică în echipa roșie. Surorile Crudu nu mai suportă presiunea: „Gataaa! Să vină tata înapoi. Nu mai suportăm!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x