Antena Căutare

Sorin Bontea, dezvăluirea ce a pus fanii pe jar! Ce au făcut Scărlătescu și Dumitrescu, după ce a câștigat Asia Express! „Așa a fost când ne-am revăzut”

Chef Sorin Bontea a câștigat alături de Răzvan Fodor sezonul 3 al emisiunii Asia Express, demonstrând tuturor că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat. Juratul emisiunii Chefi la cuțite se pregătește acum de o nouă competiție!

Sorin Bontea, dezvăluirea ce a pus fanii pe jar! Ce au făcut Scărlătescu și Dumitrescu, după ce a câștigat Asia Express! „Așa a fost când ne-am revăzut”
Emisiunea Chefi la cuțite revine cu două ediții speciale, pe 29 și 30 aprilie

Puțini s-ar fi așteptat, la începutul sezonului 3 Asia Express, ca Chef Sorin Bontea să dea dovadă de atât de multă rezistență fizică și psihică, pe parcursul Drumului Comorilor. Alături de Răzvan Fodor, acesta a parcurs fiecare misiune și a luptat cu toate forțele pentru a ajunge în marea finală.

Cei doi au reușit să câștige trofeul Asia Express din sezonul 3, la o distanță de 20 de minute de echipa formată din Speak și Ștefania.

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Nici nu s-a terminat bine aventura prin Filipine și Taiwan și iată că Chef Sorin Bontea se pregătește de o nouă confruntare, de data aceasta la Chefi la cuțite!

Acesta va lupta împotriva lui Chef Cătălin Scărlătescu și a lui Chef Florin Dumitrescu în cadrul unor ediții speciale ale emisiunii, numite „Titani la cuțite”! Mai mult decât atât, acesta are și un mesaj pentru rivalii săi:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

CHEFI LA CUȚITE, EDIȚII SPECIALE PE 29 ȘI 30 APRILIE

Chefi la cuțite, celebrul show culinar difuzat de Antena 1, vine cu un concept special ce se va desfășura pe durata a douã zile – 29 și 30 aprilie.

citește și: Detalii din culise! Pe 29 și 30 aprilie, la Antena 1, Chefi la cuțite vine cu o ediție specială - Titani la cuțite

Titani la cuțite propune o nouă competiție între cei cei chefi – Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. De această dată, ei vor face echipă cu alți chefi celebri din România, iar marea luptă se va da pentru o ... statuie. Chef-ul a cărui echipă câștigă va avea propria statuie în platoul Chefi la cuțite pe toată durata filmărilor pentru sezonul 8 al show-ului.

citește și: Cum este trecut Speak în buletin! Numele real al concurentului de la Asia Express

De data aceasta, nouă chefi celebri din România vor pregăti un preparat, iar chefii vor fi nevoiți ca, după degustare, să încerce să refacă rețeta, cu ajutorul echipei alese.

Sarcina nu va fi una deloc ușoară, căci vorbim despre chefi celebri din România, renumiți pentru faptul că gătesc într-un mod extrem de sofisticat.

NE VEDEM MIERCURI ȘI JOI, PE 29 ȘI 30 APRILIE, DE LA ORA 20:30, LA ANTENA 1, PENTRU DOUĂ EDIȚII SPECTACULOASE DIN SHOW-UL TITANI LA CUȚITE!

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, surpriză uriașă pentru fani! „Chefii nu mi-au dat cuțitul de aur, dar l-am primit a... Cum pregătești în tigaie un meniu complet pentru întreaga familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x