Antena Căutare

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, surpriză uriașă pentru fani! „Chefii nu mi-au dat cuțitul de aur, dar l-am primit acum”

Ce mai face Răzvan Babană, simpaticul concurent din sezonul trecut al emisiunii Chefi la cuțite? Tânărul are o afacere prosperă și muncește chiar și de ziua lui!

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, surpriză uriașă pentru fani! „Chefii nu mi-au dat cuțitul de aur, dar l-am primit acum”
Răzvan Babană de la Chefi la cuțite

Răzvan Babană, fost concurent la Chefi la cuțite, și-a petrecut ziua de naștere în izolare. Nu a câștigat emisiunea, dar se bucură acum de multă simpatie din partea publicului. Fanii l-au surprins și cei apropiați l-au surprins și de data aceasta pe fostul concurent al emisiunii Chefi la cuțite.

citește și: A recunoscut totul! Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, „băiatul de bani gata”, se apucă de televiziune? Secrete din viața lui: „Nu judecați, nu noi suntem în măsură”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

RĂZVAN BABANĂ DE LA CHEFI LA CUȚITE ARE O SUPER FLORĂRIE

Mai mult decât atât, simpaticul concurent de la Chefi la cuțite se ocupă acum de afacerea sa cu flori. Chiar dacă a fost ziua lui, tânărul și-a continuat activitatea și și-a făcut treaba cu mult profesionalism:

„Mi-am făcut treaba, am livrat flori. Dar am primit cadouri și de la clienții mei, am primit un tablou făcut manual. Am primit și un tort de la prietena mea, pe care o iubesc din tot sufletul. Mi-a făcut un tort în forma unei uniforme de bucătar, cu un cuțit de aur. Dacă tot nu au vrut chefii să îmi dea cuțitul de aur, atunci l-am primit pe tort”

Fostul concurent de la Chefi la cuțite spune că muncește din greu și că s-a adaptat situației, în contextul epidemiei de coronavirus din România, alegând astfel să livreze chiar el flori la domiciliul clienților, spre marea bucurie a fanilor!

citește și: Chef Florin Dumitrescu și-a ras barba! Cum arată acum juratul emisiunii Chefi la cuțite: „Ce ciudat e”

Ce planuri are Răzvan Babană după ieșirea din izolare? Află totul urmărind clipul video de mai sus din Observator.

CHEFI LA CUȚITE, EDIȚII SPECIALE

Chefi la cuțite, celebrul show culinar difuzat de Antena 1, vine cu un concept special ce se va desfășura pe durata a douã zile – 29 și 30 aprilie.

Titani la cuțite propune o nouă competiție între cei cei chefi – Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. De această dată, ei vor face echipă cu alți chefi celebri din România, iar marea luptă se va da pentru o... statuie. Chef-ul a cărui echipă câștigă va avea propria statuie în platoul Chefi la cuțite pe toată durata filmărilor pentru sezonul 8 al show-ului.

Chef Florin Dumitrescu, fără barbă! Cum arată juratul emisiunii Chefi la cuțite: „Ce ciudat e”... Sorin Bontea, dezvăluirea ce a pus fanii pe jar! Ce au făcut Scărlătescu și Dumitrescu, după ce a câștigat Asia Express!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x