Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Concurenții din sezonul 7 s-au întors ca să jurizeze semifinaliștii

Surpriză de proporții în semifinala din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! La a doua probă de gătit, semifinaliștii au fost jurizați de concurenții din sezonul anterior.

Concurenții din sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” au jurizat farfuriile în semifinala sezonului 8 Galerie
Concurenții din sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” au jurizat farfuriile în semifinala sezonului 8

În ediția 42 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei nouă semifinaliști au trecut prin două probe de foc, în dorința lor de-a demonstra că merită un loc în marea finală.

Emoțiile au fost uriașe și Gina Pistol a ales să dea semifinaliștilor probe deloc ușoare. La prima, concurenții au fost nevoiți să reproducă una dintre farfuriile pregătite de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Cei care au jurizat au fost actori celebri precum Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu.

Semifinaliștii „Chefi la cuțite” sezonul 8 au fost jurizați de concurenții din sezonul anterior

La a doua probă de gătit din semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 8, concurenții rămași în competiție au avut misiunea de-a găti împreună cu rudele lor o rețetă cât mai gustoasă, care să aducă aminte de „gustul de acasă”.

citește și: Gina Pistol, într-o rochie uluitoare de prințesă, în semifinala din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cum a apărut vedeta

Nu e deloc ușor să obții o farfurie gustoasă care să trezească în jurați adevărate amintiri din copilărie. Totuși, dorința de-a ajunge în marea finală „Chefi la cuțite” i-a făcut pe semifinaliști să dea tot ce au avut mai bun.

Răzvan Babană, Amalia Sicilianca și Irina Onescu, la „Chefi la cuțite” sezonul 8

Răzvan Babană, Amalia Sicilianca și Irina Onescu, la „Chefi la cuțite” sezonul 8

Aceștia au avut la dispoziție șaizeci de minute pentru a găti, având drept ajutor o rudă!

citește și: Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis

De data aceasta, la a doua probă de gătit din semifinală, degustarea și jurizarea a fost făcută de concurenții din sezonul anterior „Chefi la cuțite”.

Astfel am putut să-i revedem în platou pe Răzvan Babană, Amalia Bellantoni (Sicilianca), Paul Mino, Alexandru Popa, Alexandru Comerzan, primărița Irina Ionescu și pe mulți alți bucătari, îndrăgiți de fanii emisiunii „Chefi la cuțite”. Între timp, și Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au degustat mâncărurile pregătite de semifinaliști, în ediția 42 din sezonul 8.

citește și: Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare neașteptată de look! Cum a apărut

Ce farfurii i-au impresionat și ce farfurii i-au dezamăgit pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea? Află totul urmărind clipul video de mai sus din semifinala sezonului 8.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Ce rețete au gătit concurenții din semifinală alături de rudele lor... Chefi la cuțite semifinala 2020. Degustare spectaculoasă pentru a doua probă din semifinală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x