Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Concurenții din sezonul trecut au revenit ca să jurizeze farfuriile. Ce au dezvăluit

Farfuriile pregătite de concurenți în cea de-a doua probă din semifinala „Chefi la cuțite” 2021 au fost analizate și degustate de concurenții din sezonul trecut al îndrăgitului show culinar de la Antena 1.

concurentii din sezonul 8 „Chefi la cutite” Galerie
Concurenții din sezonul anterior au degustat farfuriile pregătite de cei ajunși în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

În prima probă din semifinala „Chefi la cuțite”, cei nouă concurenți au avut de pregătit o rețetă care să amintească de gustul copilăriei. Apoi, la a doua probă, aspiranții la un loc în marea finală au avut de pregătit deserturi pe bază de ciocolată.

Concurenții din sezonul trecut au jurizat farfuriile pregătite de concurenți în a doua probă din semifinala „Chefi la cuțite 2021

Rikito Watanabe (Riki) a ales să pregătească o rețetă japoneză de mochi cu căpșune marinate în oțet balsamic, un desert pe care tânărul l-a mai pregătit, dar iată că emoțiile și-au spus cuvântul și rezultatul nu a fost la fel de bun.

Ștefan Borleanu a ales să facă un mousse de ciocolată alba și de ciocolată neagră, cu fructi marinate, gel de zmeură, pământ de ciocolată și norișori roz, iar texturile îndrăznețe ale concurentului au surprins atât chefii, cât și pe foștii concurenți din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, care au rolul de jurați.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce mesaje au primit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la familie

Narcisa Birjaru a ales să facă un mousse de ciocolată cu jeleu de mango și cheesecake descompus pe farfurie, iar desertul a primit și note mari, dar și note mici.

O farfurie interesantă și care a impresionat juriul format din foștii concurenți de la „Chefi la cuțite” a fost cea cu biscuit de cocos și caramel sărat, pregătită de Cătălin Amarandei. Ionuț Belei, câștigătorul sezonului trecut, a comparat farfuria cu deserturile speciale pregătite de Roxana Blenche. Valentina Ioniță a pregătit o ruladă de ciocolată cu mousse de cafea, dar se pare că unele arome au fost prea intense.

Alexandru Bădițoaia a făcut un salam de biscuit cu ciocolată și mousse de ciocolată, un desert ce i-a impresionat pe jurați din plin nu doar prin gust, ci mai ales prin aspectul cu totul și cu totul surprinzător. Florin Revesz a făcut și el spectacol în farfurie cu un mousse de ciocolată cu crunch de ciocolată, pământ de ciocolată, sponge de cacao și gel de zmeură cu piper sichuan. Keed a vrut să facă ceva diferit, așa că a pregătit pentru jurați un sandviș de frigănele cu ciocolată, mini pancake cu biscuit și cremă de vanilie cu mascarpone, o rețetă cu care a sperat să primească un punctaj cât mai mare.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 2021. Concurenții au primit mesaje neașteptate de la cei dragi! Ce au descoperit fanii

Deși chefii nu au fost impresionați de rezultat, părerile juraților din platou au fost împărțite. Elena Matei a făcut choux cu cremă de ciocolată albă care a fost pe placul chefilor și, după ce au degustat, jurații din semifinala „Chefi la cuțite”, din proba a doua de gătit, au acordat note mari.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit. Dintre cei nouă semifinaliști, doar unul va primi marele trofeu din finală și titlul de câștigător „Chefi la cuțite” 2021.

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești episoadele din producția „Speak@cuțite, ca să savurezi o extra porție de imagini din show-ul tău preferat. Iată ce ai pierdut în episodul trecut:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Semifinaliștii gătesc alături de cei dragi! Ce ingredient trebuie să folosească... Chefi la cuțite, lider de audiență. Numele finaliștilor din sezonul 9 Chefi la cuțite este dezvăluit în această seară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x