Antena Căutare

Bontea i-a îngropat pe ceilalți doi chefi! Prima probă din concurs, antreuri pentru masa de Crăciun: "Scărlătescu, ce crezi că vei găti? Piftie!"

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, motiv pentru care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început pregătirile pentru masa festivă încă din prima confruntare pe echipe.

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, motiv pentru care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început pregătirile pentru masa festivă încă din prima confruntare pe echipe.

Tema primei probe îi provoacă pe cei optsprezece bucătari talentațil, aleși de chefi în sezonul șase, să pregătească antreuri pentru masa de Crăciun, însă, ca de obicei, fiecare echipă va fi nevoită să construiască farfuria în jurul unui preparat vedetă.

După ce a câștigat avantajul de ea alege, chef Bontea și echipa albastră au ales să gătească salata de boeuf. De cealaltă parte, echipa roșie va găti caltaboș, iar echipa galbenă piftia.

În plus, aceștia află pentru cine vor găti farfuriile cu antreuri. Invitații speciali ai serii sunt actorii din serialul ”Fructul Oprit”, difuzat de Antena 1. Cristina Ciobănașu, Marian Râlea, Adriana Trandafir și Virginia Rogin, alături de alți colegi din distribuție, sunt doar o parte dintre cei care vor decide soarta echipelor.

Verdictul primului battle din sezon este extrem de important pentru moralul trupei de bucătari, iar fiecare chef își pune speranțe că va câștiga încă "din prima".

Chef Dumitrescu "plânge" în pumni! Primul avantaj merge în echipa albastră a lui Bontea... S-a lăsat cu sânge încă de la prima probă! Accident în bucătărie și nervi întinși la maximum pentru echipa lui Scărlătes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x