Antena Căutare

Desertul, ultima parte din meniu, decide marele învingător: "Cu farfuria asta merită să câștige"

Emoțiile sunt din ce în ce mai mari, asta pentru că pe masa juriului ajung ultimele farfurii din acest sezon. Desertul, ultima parte din meniu, decide marele învingător. Cei 11 jurați au o sarcină dificilă în marea finală de la Chefi la cuțite.

Emoțiile sunt din ce în ce mai mari, asta pentru că pe masa juriului ajung ultimele farfurii din acest sezon. Desertul, ultima parte din meniu, decide marele învingător. Cei 11 jurați au o sarcină dificilă în marea finală de la Chefi la cuțite.

Farfuriile sunt spectaculoase, extrem de gustoase și cu un plating demn de profesioniști. Asta spun, la unison, cei 11 bucătari ale căror voturi vor decide cine câștigă trofeul, dar și marele premiu de 30.000 de euro.

Maria, Andrei sau Munti, care va fi numele ce va sta scris pe farfuria de 30.000 de euro a sezonului 6 "Chefi la cuțite"?

Main course-ul, felul principal din meniu, în fața celor 11 jurați. Laudele nu contenesc: "Arată senzațional!"... SOrin, din nou! Mihai Munteanu, alias Munti, este câștigătorul "Chefi la cuțite", sezonul 6...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x