Antena Căutare

Prima probă a ajuns la final și notele decid soarta concurenților! Ce preparat a impresionat juriul?

Cu forțe proaspete și cu o ambiție ieșită din comun, concurenții au primit startul și s-au apucat de gătit în forță! Au la dispoziție 60 de minute pentru a pregăti un preparat care să aducă aminte de „gustul de acasă”!

Timpul este scurt, iar concurenții s-au dezlănțuit total în bucătărie! Fiecare a alaergat spre cămară, și-a luat ingredientele necesare și a pus imediat oalele la fiert!

GUSTUL COPILĂRIEI, ÎN SEMIFINALA SEZONULUI 7 AL EMISIUNII CHEFI LA CUȚITE

Unii au ales să facă deserturi, în timp ce alții și-au pus șansa într-un fel principal. Practic, fiecare concurent din semifinala emisiunii Chefi la cuțite, sezon 7, a ales cu sufletul la proba menită să aducă în farfurii „gustul de acasă”.

Am văzut în semifinala emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 7 cum se fac rețete precum tocănița de pipote cu mămăligă, tocăniță de ciuperci cu ficățel de pui și mămăligă, saramură de crap, ceafa de porc cu piure de morcov, mușchi de porc cu cartofi și sos de ciuperci, tocăniță de pui cu piure sau pui cu vișine și cartofi gratinați, dar nu numai!

De data aceasta, preparatele sunt jurizate de către actorii din musicalul "My Fair Lady". Artiștii au gustat cu mare atenție și au analizat nu doar farfuriile care respectă tema impusă („gustul de acasă”), ci și aspectul, intensitatea gustului și ingredientele alese!

Prima probă a ajuns la final și notele decid soarta concurenților! Ce preparat a impresionat juriul?

Actorii din musicalul "My Fair Lady" jurizează preparatele de la prima probă din semifinală!

Actorii din musicalul "My Fair Lady" jurizează preparatele de la prima probă din semifinală

Concurenții au stat cu sufletul la gură în timpul juricării, mai ales că la această probă cei trei chefi nu vor putea decât să deguste și atât, verdictul fiind dat exclusiv de artiștii din musicalul „My Fair Lady”.

Notele au fost puse deoparte, iar concurenții au trecut la următoarea probă din semifinala Chefi la cuțite, sezon 7! Punctajul obținut se va afla abia la finalul celor trei probe!

Lacrimi de dor și încurajări înainte de bătălia culinară! Sorin Bontea: „Stăteam cu familia o lună pe an, nici nu se usc... Surpriză uriașă pentru concurenți! Cine și-a făcut apariția în bucătăria Chefi la cuțite! „Asta e o treabă strașnică”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x