Antena Căutare

Concurenții nu prea se descurcă să facă ceva „sărac”? Sicilianca lovește din nou! Babană: „Ca o babă nebună în piață...”

Ispitele de la Insula iubirii au degustat preparatele de la Chefi la cuțite și au decis că cel mai bun preparat a fost cel pregătit de Chef Florin Dumitrescu, alături de ehipa albastră! Echipa mov și cea verde intră la un duel pe cinste!

Concurenții nu prea se descurcă să facă ceva „sărac”? Sicilianca lovește din nou! Babană: „Ca o babă nebună în piață...”
Concurenții de la Chefi la cuțite luptă la duel

De data aceasta, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că cele două echipe de la due trebuie să pregătească un „preparat sărac”, adică o rețetă cu buget redus.

Deși poate suna extrem de ușor, bucătarii s-au simțit puși în dificultate, iar inspirația parcă a lipsit cu desăvârșire! Au mers concurenții în bucătărie, și-au ales ingredientele și s-au apucat de gătit.

File de doradă umplut cu legume, file de șalău, macrou cu mămăligă, ciulama de ciuperci cu mămăligă, vinete cu mozzarella la cuptor, curry de aripioare și lista a continuat și cu alte preparate, dar unele nu au respectat întocmai tema primită, la Chefi la cuțite!

Habibi, ce-ai făcut?! Lovitură uriașă la Chefi la cuțite! Ce echipe intră iar la duel! „Ne este frică...”... Lovitură colosală la Chefi la cuțite! Doi concurenți au părăsit competiția! „Vorbesc singur, nu se poate așa ceva...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x