Fiecare serie a avut la dispoziție doar 60 de minute pentru a pregăti o mămăligă cât mai gustoasă, cât mai frumoasă sau cât mai...surprinzătoare!
Unii au ales să pregătească o rețetă clasică de mămăligă cu brânză sau cu tocăniță de legume, în timp ce alții au mers pe tot felul de improvizații, rețete exotice sau reinterpretări.
- CITEȘTE ȘI: Au tras lozul câștigător și au mers mai departe! Ce bucătari intră în bucătăria Chefi la cuțite
Nu a fost o sarcină deloc ușoară la Chefi la cuțite, căci deși sună simplu să faci o mămăligă, mulți s-au luptat cu textura și cu prevenirea apariției cocoloașelor.
La unii a ieșit o mămăligă mai pufoasă, la alții a ieșit lichidă sau solidă. Emoțiile sunt mari, căci miza a fost una uriașă: dintre cei 45 de concurenți, doar 15 au șansa de-a ajunge în echipele celor trei chefi!