Antena Căutare

Alexandru Irina este sous-chef și vrea să se "mărite" cu gastronomia: "Am pierdut o relație din cauza gătitului"

Premiera sezonului șapte „Chefi la cuțite” continuă cu o nouă rundă de jurizări pe nevăzute. Editia 2 a show-ului culinar a fost deschisă de Alexandru Irina, de profesie sous-chef.

Premiera sezonului 7 „Chefi la cuțite” continuă cu o nouă rundă de jurizări pe nevăzute. Editia 2 a show-ului culinar a fost deschisă de Alexandru Irina, de profesie sous-chef.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit la masa jurizării pe nevăzute cu bateriile încărcate și au început deja să pună ochii pe cei mai talentați concurenți. Alex, cel cu nume de fată, iubește bucătăria și nu s-ar vedea făcând altceva în viață. Ba mai mult, de-a lungul timpului, a făcut numeroase sacrificii pentru a-și urma visul de a deveni un bucătar celebru.

Premiera sezonului 7 „Chefi la cuțite”. Ediția 2. ​Alexandru Irina are 27 de ani şi este sous chef în Anglia. Pentru el, bucătăria înseamnă o pasiune dusă la extrem! Din cauza ei şi-a piedut o relaţie!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premiera sezonului 7 „Chefi la cuțite”. Ediția 2. În fața chefilor, Alexandru s-a prezentat cu un preparat inedit. Alex este hotărât să câştige premiul cel mare la Chefi la cuţite şi a pregătit pentru proba de la audiţiile pe nevăzute un cod de primăvară.

Imagini de culise de la premiera "Chefi la cuțite", exclusiv pe AntenaPlay! Sorana, ex-ASIA, a avut un restaur... Florin Nistor este șofer de TIR, a avut patru neveste și adoră ciorba de burtă: "M-am iubit cu o moldoveancă, o ol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x