Antena Căutare

Cine este Robertino, bucătarul care i-a făcut pe chefi să leșine de râs! „N-am eu facultate, dar nu sunt prost!”

Robertino Bogdan Țaralungă spune că a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să-l cunoască pe Bontea...dar și pentru că are nevoie de bani!

Robertino Bogdan Țaralungă spune că a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să-l cunoască pe Bontea...dar și pentru că are nevoie de bani!

Robertino Țarălungă are 34 de ani și este bucătar în Cipru. Concurentul a reușit să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a deveni parte din echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea!

Încă din jurizarea pe nevăzute, acolo unde a obținut două cuțite, Robertino a reușit să aducă zâmbetul pe fețele juraților prin personalitatea sa energică. Părinții l-au visat arhitect, dar concurentul și-a dorit să devină bucătar, motiv pentru care a făcut un curs culinar și a luat decizia să continue experiența în domeniu în afara granițelor.

A ajuns în Cipru, acolo unde lucrează și în prezent, iar determinarea l-a ajutat să ajungă bucătar șef într-un hotel renumit.

La bancul de lucru excelează în steak-uri. “Chefi la cuțite” este pentru Robertino o mare provocare, ce l-ar putea ajuta pe viitor în carieră. Încă de la început și-a dorit să ajungă în echipa lui Sorin Bontea, pe care îl apreciază pentru personalitatea sa.

Pentru cine nu își amintește, concurentul a făcut show în etapa de preselecții și i-a făcut pe chefi să leșine de râs cu glumele sale!

Bucătăria l-a făcut să-și întâlnească marea dragoste. Gabriel Mocanu e cel mai tânar “ștrumf jedi” din echipa albastră... Cel mai râvnit concurent din acest sezon a ajuns în echipa galbenă! Povestea lui Mihai, primul ales de chef Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x