Antena Căutare

Robertino i-a făcut pe chefi să leșine de râs! „N-am eu facultate, dar nu sunt prost! Baby?! Ce cauți aici”

Robertino Bogdan Țaralungă spune că a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să-l cunoască pe Bontea...dar și pentru că are nevoie de bani!

Robertino Bogdan Țaralungă spune că a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să-l cunoască pe Bontea...dar și pentru că are nevoie de bani!

Concurentul a venit plin de încredere și a ales să pregătească o super rețetă de creveți cu vanilie și rucola.

Surpriza a fost mare pentru cei trei jurați atunci când au văzut preparatul din farfurie. Ceea ce i-a intrigat foarte mult a fost aroma ce aducea mai degrabă a desert!

Este bucătar de opt ani și momentan lucrează în Cipru. Spune că a venit special pentru a face senzație la „Chefi la cuțite”.

„Trebuia să mă fac arhitect și nu mi-a ieșit, așa că m-am apucat de bucătărie și am plecat în Cipru”, și-a prezentat Robertino povestea de viață.

Apoi am aflat că după o relație de opt ani, iubita și-a văzut sora măritându-se și a insistat să facă și ei acest pas. Doar că tânărul a divorțat în doar șase luni!

După ce au râs copios de povestea lui de viață, Robertino a primit verdictul:

Gina Pistol dă din casă: „Doar eu ştiu prin ce trec concurenţii "Chefi la cuțite" în culise!”... Alisia Racovei, de la agonie la extaz! „Dacă eu am găsit soț la Spitalul de nebuni, găsește și Scărlătescu soție la club...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x