Antena Căutare

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 12. Ce concurenți se vor lupta pentru un loc în marea finală

Sezonul 12 Chefi la cuțite și-a ales semifinaliștii. După un ultim battle plin de situații tensionate și o probă individuală dificilă, 9 concurenți merg direct în următoarea etapă a show-ului culinar. Iată cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 12 în rândurile de mai jos.

colaj foto cu irina fodor si chefii la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Descoperă cine sunt semifinaliștii emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Ediția 27 din sezonul 12 Chefi la cuțite a scos la iveală semifinaliștii competiției. Lupta a fost aprigă, iar concurenții au apelat la toate strategiile pentru a rămâne în etapa finală a show-ului culinar.

Ultimul battle a venit cu surprize neașteptate pentru echipe. Jurații au rămas mască la aflarea veștii că trebuie să facă un meniu complet. Tensiunile, presiunea și emoțiile și-au spus cuvântul încă din primele minute.

Nici duelul nu a fost deloc ușor. Concurenții au avut o temă ușoară, însă care i-a pus în mare dificultate. În timp ce unii au mers pe un preparat sigur, alții și-au dorit să experimenteze lucruri noi ca să-i impresioneze pe jurați.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în amulete. Ce au decis

În cele din urmă, trei persoane au fost eliminate din competiția sezonului 12 Chefi la cuțite. Chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au pierdut concurenți de bază în echipele lor. Așadar, cei care au plecat acasă sunt: Mihaela Bărbosu și Cosmin Berki din echipa portocalie, dar și Horia Manea din echipa magenta.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 12

În rândurile de mai jos o să aflați cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 12. Se pare că și de data aceasta jurații vor intra în semifinala show-ului culinar cu toate cuțitele de aur: Alex Mihoc (echipa turcoaz), Janni Alexandridis (echipa magenta) și Valentin Timofte (echipa portocalie).

Semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 12 din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui au reușit să câștige ultimul battle, motiv pentru care nu au mai intrat la proba individuală. Așadar, juratul are trei semifinaliști în etapa următoare a competiției.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Cristina Sabău (Mariposa) și Nadd Hu au fost eliminate. Ce punctaje au obținut

Semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 12 din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu sunt: Alex Mihoc (cuțitul de aur), Alexandru Bunea (concurentul pe care l-a luat cu o amuletă din echipa lui chef Florin Dumitrescu, după eliminare) și Raluca Hulubei.

Semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 12 din echipa lui chef Sorin Bontea

Înainte de semifinală, chef Sorin Bontea a pierdut doi concurenți. Mihaela Bărbosu și Cosmin Berki, concurentul pe care l-a salvat de la eliminare, au fost părăsit competiția show-ului culinar.

Astfel, juratul a rămas cu trei concurenți în următoarea etapă a emisiunii. Semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 12 din echipa lui chef Sorin Bontea sunt: Valentin Timofte (cuțit de aur), Zaid Mohannad (Habibi) și Maryoris Hurtado.

Semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 12 din echipa lui chef Florin Dumitrescu

Și chef Florin Dumitrescu a rămas în semifinală cu trei concurenți din echipa magenta. Juratul l-a pierdut pe Horia Manea la ultimul duel din sezonul 12 Chefi la cuțite.

Așadar, semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 12 din echipa lui chef Florin Dumitrescu sunt: Janni Alexandridis (cuțitul de aur), Ioana Dehelean și Maria Paraschiv.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

S-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV este alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY. Marea Finală a show-ului culinar are loc miercuri, 18 octombrie 2023. Urmărește emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Mihaela Bărbosu, Cosmin Berki și Horia Manea au fost eliminați înainte de semifinală... Cum a reacționat soția lui Horia Manea după conflictul acestuia cu Maria Paraschiv. Ce a dezvăluit din intimitatea casei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x