Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Cine a obținut cel mai mic punctaj. Alexandru Bunea, salvat cu o nouă amuletă

O nouă eliminare cu surprize, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023. Alexandru Bunea a obținut pentru a doua oară consecutiv cel mai punctaj la proba individuală, dar ceva neașteptat s-a întâmplat. Ce a urmat în platoul Chefi la cuțite, sezonul 12 după eliminare.

colaj foto alexandru bunea salvat la chefi la cutite 9 octombrie 2023 Galerie
Alex Bunea a obținut cel mai mic punctaj în al optulea duel, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023. Concurentul a fost salvat cu o nouă amuletă | Antena 1

În urma celui de-al optulea battle, concureții din echipa magenta aka Amanita Regală și cei din echipa turcoaz aka Saint-Tropez au intrat la proba individuală. Libertatea pe care au primit-o le-a cam dat de furcă și ajunși în fața Irinei Fodor și a celor trei chefi, mulți dintre ei se temeau că vor pleca acasă, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023.

Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a anunțat că în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023, nu au fost prea multe punctaje de 15 și se pleacă acasă cu un punctaj mai mic decât cel de ieri.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Chefii, siderați de o farfurie, la jurizare. Ce au descoperit la preparatele concurenților

Alex Bunea a obținut cel mai mic punctaj în al optulea duel. Chef Cătălin Scărlătescu l-a salvat cu o nouă amuletă, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023.

Cocurenții extrem de emoționați au așteptat să își afle punctajele. Rând pe rând, ei s-au întors în bucătărie, până când au mai rămas doar trei, toți din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Acela a fost momentul în care acesta a știut că echipa magenta va pierde primul om din sezonul 12 Chefi la cuțite.

„Momentul în care am rămas doar eu cu Ursu și cu Alex a fost cel mai nasol moment de până acum pentru mine din show”, a declarat Horia Manea.

„N-ai cum, de data asta trebuie să rămâi, nu ai cum să pleci chiar a doua zi după ce ai fost salvat”, a spus și Alex Bunea care cu o ediție în urmă a fost salvat de la eliminare.

Cu toate acestea, primul care s-a întors în bucătărie a fost Horia, cu 12 puncte, urmat de Ursu, care a primit 9 puncte la proba individuală. Alex Bunea a obținut cel mai mic punctaj și în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023.

Pentru preparatul său cu rață, varză și sos de portocale concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu a primit doar 6 puncte. După ce au gustat-o, jurații au considerat că ar fi gătită de un începător.

„Rața vie, tată”, a ținut să precizeze chef Sorin Bontea.

„Eu încă știu ce pot să fac și singura chestie pe care o am așa... e că nu am reușit să îi demonstrez lui chef Florin mai multe”, a adăugat Alex Bunea după ce a obținut cel mai mic punctaj.

„Nu sunt pregătit să pierd un om de valoarea lui din echipă, mai ales după ce am dat o amuletă să-l mai ține”, a declarat și chef-ul.

Cu toate acestea, atunci când toți concurenții au revenit în bucătărie a avut loc o răsturnare colosală de situație. Alex Bunea a fost din nou salvat de la eliminare, de data aceasta de chef Cătălin Scărlătescu, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023.

„Bă, voi ați innebunit de tot, mă?”, a fost singura reacție pe care a putut să o aibă concurentul care acum face parte din echipa turcoaz aka Saint-Tropez. „E ireal ce se întâmplă”, a mai spus acesta cu ochii în lacrimi.

„Echipa aia nu era pentru el”, a mai declarat chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Banda a adus verdictul surprinzător și s-au spart lucruri în platou. Cine a intrat la duel

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Chefii, siderați de o farfurie, la jurizare. Ce au descoperit la preparatele concuren... Janni, cuțitul de aur al lui Dumitrescu, mesaj surprinzător pentru Alexandru Bunea după ce el a ajuns în echipa lui Scăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x