Claudia Radu de la Chefi la cuțite a slăbit considerabil de când merge la sală. Cum arată acum îndrăgita semifinalistă

Claudia Radu, una dintre semifinalistele sezonului 8 de la Chefi la cuțite a slăbit vizibil de la ultima ei apariție televizată. Fosta concurentă a îndrăgitei emisiuni culinare merge la sală și se mândrește cu progresul ei.

Claudia Radu a slăbit considerabil față de cum arăta la preselecțiile d ela CHefi la cuțite

Antena 1

Claudia Radu (Claudette) a intrat în sufletele fanilor emisiunii Chefi la cuțite, datorită perseverenței, ambiției și caracterului bun de care dă dovadă. Claudia s-a confruntat cu marginalizări din cauza greutății încă din copilărie, dar în prezent muncește din greu pentru a slăbi.

„Acel moment când te doare tot corpul, dar continui să tragi tare cu zâmbetul pe buze pentru că vezi rezultate”, a scris Claudia Radu în dreptul unei fotografii de la sală, în care se observă că a piedut din greutate.

Claudia Radu a anunțat că și-a îmbunătățit alimentația și s-a apucat de sală, după ce starea de sănătate i se înrăutățise:

„Sănătatea începuse să îmi fie afectată și nu mai puteam să stau nepăsătoare. Știu că va fi un drum lung și anevoios până voi ajunge unde îmi doresc, dar nu mă voi lăsa”, a scris Claudia Radu pe rețelele sociale luna trecută.

În preselecțiile Chefi la cuțite Claudia a mărturisit că a fost victimă a fenomenului de bullying din cauza faptului că întotdeauna a fost supraponderală.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Povestea emoționantă a Claudiei Radu de la Chefi la cuțite: „Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”

„Fiind și cea mai mică dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași”.

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, look îndrăzneț ce i-a uluit pe fani! Cum s-a pozat

Claudia a mărturisit că s-a simțit subestimată, din cauza aspectului fizic.

„Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită”, a mărtusit Claudia Radu.

De asemenea, concurenta a mărturisit că a fost marcată d eperioada în care cei din jur o umileau:

„Aceste lucruri te marchează foarte mult, când ești copil. Îmi pare rău că nu am avut curajul să spun nimănui acest lucru, am vrut să-mi protejez părinții. Sfatul meu pentru toți cei din situația mea este să spună cuiva ceea ce se întâmplă. Trebuie să conștientizeze că trebuie să facă acest pas. Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”, a dezvăluit Claudia Radu, emoționată și cu lacrimi în ochi.

În prezent, Claudia dă dovadă de ambiție, merge la sală, muncește din greu, iar rezultatele se observă.

Claudia Radu, parcurs impresionant în competiția Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a ales-o în echipa „Bulinelor”, impresionat fiind de gustul mâncării preparate de Claudia. Concurenta a evoluat pe parcursul competiției și a reușit să fie printre ultimii trei membri rămași în competiție, ai echipei lui Dumitrescu. Așadar, în semifinală, Roxana Blenche Claudia Radu și Kani l-au reprezentat pe chef Dumitrescu.

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire neașteptată! Ce a recunoscut: „E ziua confesiunilor. Nu mai puteam să stau”

În Finală, Roxana Blenche s-a confruntat cu Ionuț Belei și Maria Șandru, din echipa lui Sorin Bontea.

Potrivit formatului emisiunii, Roxana Blenche a trebuit să-și aleagă o echipă alături de care să gătească în Finală, iar Claudia nu a lipsit din echipa Roxanei.

Chiar dacă nu a câștigat Roxana Blenche, Claudia i-a mărturisit acesteia pe rețelele sociale că o admiră extrem de mult și că a fost onorată să gătească alături de ea.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Claudia Radu, după eliminarea de la Chefi la Cuțite: "haideți să fim realiști"

Ultimele știri