Antena Căutare

Mesajul emoționant transmis de Claudia Radu, după eliminarea de la Chefi la Cuțite: "haideți să fim realiști"

Claudia Radu a fost printre ultimii concurenți eliminați din sezonul 8 al emisiunii "Chefi la Cuțite", însă experiența pentru ea a fost una unică și de neuitat, iar acest lucru a încurajat-o să transmită unul dintre cele mai emoționante mesaje pe contul de Instagram.

Mesajul emoționant transmis de Claudia Radu Galerie
Mesajul emoționant transmis de Claudia Radu

Claudia Radu este una dintre cele mai îndăgite și aprecitate concurente din sezonul 8 al emisiunii "Chefi la Cuțite", iar vestea că a fost eliminată în semifinală a venit ca un cutremur pentru prietenii din mediul online.

Fosta concurenta din echipa "bulinelor" i-a surprins pe cei trei chefi încă din preselecții, iar Florin Dumitrescu a fost cel care a decis să o aleagă în echipa lui, pentru că din mâna ei ies cele mai gustoase și bune preparate. Deși nu avea prea multe așteptări, Claudia a reușit să ajungă în cea de-a treia probă a semifinalei și să se autodepășească.

Vestea că Roxana Blenche intră în finala i-a umplut inima de bucurie Claudiei, care a izbucnit instant în lacrimi. Aceasta s-a bucurat enorm pentru reușita colegei sale și își dorește să gătească în finală alături de ea.

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire neașteptată! Ce a recunoscut: „E ziua confesiunilor. Nu mai puteam să stau”​

Care este mesajul emoționant pe care l-a transmis Claudia Radu

Aseară, după ce s-au aflat finaliști sezonul 8 Chefi la cuțite, Claudia Radu a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, care a surprins publicul și a generat cele mai frumoase comentarii.

Cei care o apreciază pe Claudia au ținut să îi mărturisească că este un om cu suflet mare și că este o învingătoare, chiar dacă nu a reușit să ajungă până în ultima etapă.

Citește și: Claudia de la Chefi la cuțite, despre plecarea lui Foca: „Dezvălui un detaliu personal și foarte drag, care are legătură cu el”

"Mi-ați scris mulți în privat că vă pare rău că nu am ajuns în finală. Vă mulțumesc enorm pentru toate mesajele frumoase, dar nu vreau să vă pară rău. Mie nu îmi pare rău de nimic pentru că am câștigat lucruri mult mai valoroase decât banii sau farfuria de aur. Am câștigat prieteni, amintiri pentru o viață, experiență, rețete noi, o nouă perspectivă asupra gătitului, încredere, forță, putere și oportunități pentru un nou drum în carieră.", așa a început mesajul Claudiei

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că fosta concurentă a echipei "Bulinelor" a legat o strânsă relație de prietenie cu ceilalți membrii ai echipei, chiar și cu ceilalți concurenți care îi erau rivali în competiție.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

"Recunosc, ar fi fost o onoare să ajung în finală, dar haideți să fim realiști: sunt doar un amator, iar finala este foarte grea pentru un amator. Crearea unui meniu de fine dining și coordonarea unei echipe de bucătari sunt responsabilități foarte mari, iar lipsa de experiență s-ar fi văzut foarte mult în cazul meu. Mulți cunoscuți m-au întrebat când au aflat de participarea mea dacă am primit ceva (adică bani). Aici aveți răspunsul meu: FRAȚILOR, MI-E MILĂ DE VOI! Nici cu toți banii din lume nu ați putea cumpăra ce am câștigat eu în acest concurs. Vă doresc să aveți parte măcar de jumătate din aventura de care am avut eu parte.", a mai spus Claudia, evident emoționată și bucuroasă de toată experiența pe care a trăit-o.

Marea finală a sezonului 8 "Chefi la cuțite" va avea loc pe 16.12.2020, de la 20:30, pe Antena 1.

Chefi la cuțite 2020. Cine sunt cei trei finaliști din sezonul 8... Mesajul lui Paul Maxim, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Care este cel mai mare regret al concurentului lui Scărlă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x