Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Claudia Radu și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Cum arată semifinalista de la Chefi la cuțite cu părul scurt

Claudia Radu, îndrăgita seminfinalistă a sezonului 8 Chefi la cuțite, își ține la curent fanii în ceea ce privește evenimentele din viața ei. Recent, fosta concurentă a concursului culinar a avut parte de o shimbare de look.

Claudia Radu de la Chefi la cuțite și-a făcut o schimbare de look, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

Antena 1

Claudia Radu, în vârstă de 28 de ani, a postat pe contul său de Instagram un colaj de fotografii cu noua sa înfățișare.

Fosta semifinalistă de la Chefi la cuțite are o comunitate de 40 de mii de urmăritori, așa că reacția fanilor nu a întârziat să apară.

Aproape 5 mii de urmăritori au apreciat postarea Claudiei, inclusiv fosta ei colegă din echipa Bulinelor Roxana Blenche.

Cum au reacționat fanii după ce Claudia Radu de la Chefi la cuțite și-a făcut o schimbare de look

De asemenea, câțiva dintre fanii Claudiei au complimentat-o în comentarii: „Îți stă foarte bine! Te felicit pentru entuziasm”. „Te avantajează. Foarte chic”.

Citește și: Cum faci cea mai bună Ribollita din lume, în jumătate de oră! Rețeta Claudiei Radu de la „Chefi la cuțite”

La prima vedere, un urmăritor a crezut că fosta semifinalistă Chefi la cuțite a postat o fotografie mai veche.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

„Credeam că sunt poze din tinerețe”, a comentat unul dintre urmăritorii Claudiei Radu.

Povestea emoționantă a Claudiei Radu de la Chefi la cuțite: „Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”

În preselecțiile Chefi la cuțite Claudia a mărturisit că a fost victimă a fenomenului de bullying din cauza faptului că întotdeauna a fost supraponderală.

„Fiind și cea mai mică dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași”.

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, look îndrăzneț ce i-a uluit pe fani! Cum s-a pozat

Claudia a mărturisit că s-a simțit subestimată, din cauza aspectului fizic.

„Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită”, a mărtusit Claudia Radu.

De asemenea, concurenta a mărturisit că a fost marcată d eperioada în care cei din jur o umileau:

„Aceste lucruri te marchează foarte mult, când ești copil. Îmi pare rău că nu am avut curajul să spun nimănui acest lucru, am vrut să-mi protejez părinții. Sfatul meu pentru toți cei din situația mea este să spună cuiva ceea ce se întâmplă. Trebuie să conștientizeze că trebuie să facă acest pas. Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”, a dezvăluit Claudia Radu, emoționată și cu lacrimi în ochi.

În prezent, Claudia dă dovadă de ambiție, merge la sală, muncește din greu, iar rezultatele se observă.

Claudia Radu, parcurs impresionant în competiția Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a ales-o în echipa „Bulinelor”, impresionat fiind de gustul mâncării preparate de Claudia. Concurenta a evoluat pe parcursul competiției și a reușit să fie printre ultimii trei membri rămași în competiție, ai echipei lui Dumitrescu. Așadar, în semifinală, Roxana Blenche Claudia Radu și Kani l-au reprezentat pe chef Dumitrescu.

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire neașteptată! Ce a recunoscut: „E ziua confesiunilor. Nu mai puteam să stau”

În Finală, Roxana Blenche s-a confruntat cu Ionuț Belei și Maria Șandru, din echipa lui Sorin Bontea.

Potrivit formatului emisiunii, Roxana Blenche a trebuit să-și aleagă o echipă alături de care să gătească în Finală, iar Claudia nu a lipsit din echipa Roxanei.

Chiar dacă nu a câștigat Roxana Blenche, Claudia i-a mărturisit acesteia pe rețelele sociale că o admiră extrem de mult și că a fost onorată să gătească alături de ea.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Claudia Radu, după eliminarea de la Chefi la Cuțite: "haideți să fim realiști"

Video