Antena Căutare

Cristina Mălai de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire ce i-a emoționat pe fani. Ce mesaj a transmis

Cristina Mălai, fosta concurentă din echipa verde a lui Soirn Bontea, a făcut o dezvăluire ce i-a emoționat din plin pe fanii săi de pe Instagram.

cristina malai in platoul chefi la cutite Galerie
Concurenta din echipa verde de la „Chefi la cuțite” i-a surprins pe fani cu un mesaj postat pe Instagram | Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, sute de concurenți au trăit emoțiile audițiilor și au sperat că vor primi de la Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu două sau trei cuțite, pentru a ajunge mai departe, în etapa de bootcamp.

O concurentă care a făcut senzație în etapa degustărilor pe nevăzute a fost Cristina Mălai, o tânără în vârstă de 31 de ani care a ajuns bucătar șef după ce a lucrat în tot felul de bucătării și a „furat” meserie. După ani întregi de muncă grea, aceasta a devenit Chef.

Ce mesaj emoționant a transmis Cristina Mălai de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Ambițioasă din fire și dornică să își depășească limitele, Cristina Mălai a decis să se înscrie în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Concurenta a făcut senzație în audiții și, după ce a trecut cu bine peste probele din bootcamp, a primit tunica verde și a ajuns astfel în echipa lui Sorin Bontea.

Battle după battle, tânăra a demonstrat că este un bucătar extrem de priceput și talentat. Am văzut-o făcând rețete savuroase și trăind din plin emoțiile emisiunii „Chefi la cuțite”. Chiar dacă au fost și momente în care s-a certat cu Victorina Matveev, Cristina Mălai a demonstrat că știe ce este munca de echipă și mereu a încercat să își ajute colegii.

Recent, fosta concurentă din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj complet neașteptat, ce i-a emoționat pe fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Cea mai frumoasa imagine din toata viata mea. Va iubesc si va multumesc ca m-ati crescut si ma suportati! Sunt si eu acolo in spate :) #chefstories #cheflife #family”, a scris Cristina Mălai, fosta concurentă din echipa verde a lui Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Narcisa Birjaru, accident în bucătărie. Ce a pățit concurenta

Așa cum era de așteptat, poza cu părinții tinerei a făcut senzație și a adunat numeroase aprecieri și comentarii din partea urmăritorilor tinerei din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Florin Dumitrescu, mesaj după eliminarea lui Ciprian Antone de la Chefi la cuțite: „Am fost sigur că va fi în echipa mea... Chefi la cuțite 2021. Când va avea loc marea finală a emisiunii culinare de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x