Antena Căutare

Florin Dumitrescu, mesaj după eliminarea lui Ciprian Antone de la Chefi la cuțite: „Am fost sigur că va fi în echipa mea”

Florin Dumitrescu a publicat un mesaj emoționant, după eliminarea lui Ciprian Tone de la Chefi la cuțite.

Florin Dumitrescu, îmbrățișându-l pe Ciprian Antone, după eliminarea concurentului de la Chefi la cuțite Galerie
Florin Dumitrescu a transmis un mesaj emoționant, după eliminarea lui Ciprian Antone de la Chefi la cuțite | Antena 1

Echipa „Lamă fină” a lui Florin Dumitrescu a pierdut un membru, după probele individuale din battle-ul 15. Ciprian Tone a părăsit competiția Chefi la cuțite cu fruntea sus, mândru pentru că a ajuns într-un punct avansat al competiției culinare.

Florin Dumitrescu a pierdut, cu părere de rău, un concurent la care ținea foarte mult. Liderul echipei albastre de la Chefi la cuțite, sezonul 9 a publicat un mesaj pe rețelele sociale prin care și-a descris sentimentele față de Ciprian.

Chef Dumitrescu a prcizat că a simțit încă de la audiții că CIprian Antone va face pare din echipa lui.

Ce i-a transmis Florin Dumitrescu lui Ciprian Antone, după eliminarea concurentului de la Chefi la cuțite

„Ciprian a fost concurentul de care am fost sigur încă de la audiții că va ajunge în echipa mea. Mă bucur mult pentru evoluția lui și parcursul lui pe perioada concursului!”.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cine a câștigat cel de-al 15-lea battle. Verdict neașteptat adus de bandă

Florin Dumitrescu a precizat că este mândru de faptul că Ciprian și-a creat un proiect culinar, alături de alți concurenți ai sezonului 9 Chefi la cuțite. Chef-ul a precizat că Ciprian are acum un restaurant și că a evoluat extrem de mult în timpul competiției Chefi la cuțite.

„Ciprian, mulțumesc pentru aventură”, a conchis Florin Dumitrescu.

Ciprian Antone a fost pe placul juraților încă de la preselecții, când a venit alături de soția lui, Bui Hong Nhung, o vietnameză stabilită în România, care împărtășește pasiunile culinare cu soțul ei.

Ciprian le-a povestit juraților că și-a deschis un restaurant împreună cu soția:

„Pandemia ne-a dat curaj să facem asta, am renunțat la vechiul loc de muncă și am decis să facem altceva. Sunt ospătar, ajutor de bucătar, livrator, hostess și tot. E foarte mișto, cred că cele mai mari satisfacții le extragi din lucrurile mărunte”, a dezvăluit concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cea mai grea probă de duel din istoria emisiunii. Ce trebuie să „recicleze” concurenții

În echipa albastră, Ciprian Antone a dat dovadă de talent culinar și mai ales de determinare. Concurentul a reprezentat o parte importantă a echipei lui Dumitrescu, echipă care s-a dovedit a fi foarte unită.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite și Tazz by eMag le aduc telespectatorilor meniurile din finală... Cristina Mălai de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire ce i-a emoționat pe fani. Ce mesaj a transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x