Antena Căutare

Cu batic înflorat, tușa Didina din Șopârlița: „Am venit, mamă, să concurez. Dă-i, dară, zâc, că sunt bună. C-am mai fost și io pe la pomeni de-am mai gătit!”

Cu batic înflorat, Tușa Didina din Șopârlița, a venit în fața chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, încrezătoare în ceea ce pot face mâinile ei dibace.

Cu batic înflorat, Tușa Didina din Șopârlița, „bucătăreasa comunei”, a venit în fața chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, încrezătoare în ceea ce pot face mâinile ei dibace.

Cu primarul și un alt consătean, George Ghiță a lu’ Porumbelu’ priceput într-ale „gurii”, femeia ce știe, știe bine.

„Am venit, mamă, să concurez. Dă-i, dară, zâc, că sunt bună. C-am mai fost și io pe la pomeni de-am mai gătit!”, s-a prezentat tușa Didina. Apoi ciorba de raci, o bunătate oltenească, a fost devorată de cei trei chefi!

Tușa Didina a chiuit și a dansat, a adus voie-bună de la ea din sat și le-a câștigat inimile chefilor și ale telespectatorilor!

A luat cuțitul câștigătir și a fugit cu el direct în Șopârlița!

De trei ori „DA”! De data asta, Chef Scărlătescu s-a înșelat amarnic: „E stewardesă toată ziua!”... A luat cuțitele și a fugit cu ele direct în Șopârlița! Domnu’ primar a fost votat și de chefi! „Murăturile tradiționale ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x