Antena Căutare

Amuletele câștigate pornesc războiul la "Chefi la cuțite". Cu ce avantaje merge fiecare chef în battle-urile sezonului 7

S-au purtat lupte grele la bancurile de lucru "Chefi la cuțite", sezonul 7, nu doar între aspirații pentru un loc în echipele celor trei chefi, ci și între ei, căci au gătit pentru a câștiga. Celebrele amulete și-au găsit repede locul, în funcție de cel mai bun preparat votat la fiecare ediție de un bucătar profesionist. Bontea are șapte amulete, Scărlătescu are șapte amulete, în timp ce Dumitrescu are doar două.

Amuletele câștigate pornesc războiul la "Chefi la cuțite". Cu ce avantaje merge fiecare chef în battle-urile sezonului 7
Chefi la cuțite. Amuletele câștigate de cei trei chefi, înainte de battle-uri

Așadar, Bontea are șapte amulete, Scărlătescu are șapte amulete, în timp ce Dumitrescu are doar două.

Sezonul 7. Chefii Bontea și Scărlătescu se "bat" în cele mai tari amulete

Clasamentul final indică faptul că chefii Bontea și Scărlătescu se află în pe primul loc pe tabelă cu câte șapte amulete adjudecate, fiind urmați de chef Dumitrescu, jurat ce are doar două amulete.

Sezonul 7. Ce amulete a câștigat Bontea pentru battle-uri:

Așa se face că în battle-urile sezonului 7, Sorin Bontea va avea posibilitatea de a-i oferi unui concurent imunitate la duel, de a bloca un ingredient principal echipelor adverse, de a-i bloca pe colegii săi de jurizare printr-un ”freeze” de 15 minute, de a le oferi bucătarilor săi posibilitatea să gătească 15 minute în plus, ocazia de a-l avea alături în cel de-al patrulea battle pe chef Iosif Ștefănescu, ce poate participa activ la proba de gătit și posibilitatea de a salva de la eliminare un concurent din echipa sa, înlocuindu-l cu un altul.

Sezonul 7. Ce amulete a câștigat Scărlătescu pentru battle-uri:

Cătălin Scărlătescu va putea să anuleze orice altă amuletă folosită împotriva sa, va putea să folosească, de două ori, un ”freeze” de zece minute unei echipe adverse, chiar în timpul sesiunii de gătit, să schimbe un concurent din echipa sa, cu unul din echipele adverse, să gătească și să deguste pe tot parcursul unei probe și să blocheze câte un ingredient principal echipelor adverse.

Sezonul 7. Ce amulete a câștigat Dumitrescu pentru battle-uri:

Florin Dumitrescu şi-a adjudecat amuleta ce îi va oferi posibilitatea de a gusta și a-și folosi mâinile pe tot parcursul unui battle, dar și avantajul de a anula orice altă amuletă folosită împotriva sa.

"Chefi la cuțite", lider de piață. Chefii Bontea și Scărlătescu, egalitate în clasamentul amuletelor... Lidl, la baza farfuriilor savuroase de la Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x