Antena Căutare

Durul Nea Cocoș gătește... cu pumnii! E antrenor de box, dar a plâns când a aflat că intră în echipa roșie a lui Chef Bontea

Are 52 de ani şi este antrenor de box! Nea Cocoș i-a cucerit pe chefi la preselecții cu un sufle de ciocolată, ca mai apoi să-și câștige un bine meritat loc în echipa lui Sorin Bontea.

Are 52 de ani şi este antrenor de box! Nea Cocoș i-a cucerit pe chefi la preselecții cu un sufle de ciocolată, ca mai apoi să-și câștige un bine meritat loc în echipa lui Sorin Bontea.

Care e legătura între cele două mari pasiuni ale concurentului, bucătăria și boxul?

“Totul a pornit în urmă cu foarte mult timp. Tatăl meu a fost măcelar, aşadar e o chestie de familie. El a fost cel care m-a îndemnat să gătesc şi bine am făcut pentru că soţia mea nu stie să gătească. Am vrut să mă fac bucătar, însă am renunţat din diferite motive şi m-am apucat de box. În box nu ai cum să fii relaxat, dar în bucătărie totul e o plăcere”, a povestit domnul Cocoş.

A plâns când a aflat că trece mai departe la probele eliminatorii, iar atunci când chef Bontea l-a ales să facă parte din echipa lui, nea Cocoș a promis: va face totul să câștige ”Chefi la cuțite”.

Concurența, însă, e dură!

VINO SĂ-I CUNOȘTI PE CHEFI! PRESELECȚII PENTRU AL TREILEA SEZON!

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în cel de-al treilea sezon. Înscrie-te pe casting.a1.ro/chefilacutite. Te așteptăm la preselecții în următoarele orașe: Cluj, pe 22 octombrie, Timișoara, pe 30 octombrie, Iași, pe 5 noiembrie, București, pe 12 și 13 noiembrie. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Antena 1, se va alătura și ea echipei „Chefi la cuțite” la preselecțiile de la Cluj, Timișoara și București.

Antena 1 pregătește o ediție specială „Chefi la cuțite”! Cele mai îndrăgite vedete, în postura de concurenți... Tânăra speranță a deserturilor e în echipa lui Chef Scărlătescu! Ionela Mureșan a luat trei cuțite la preselecții și e g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x