Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu, panicat de desertul Roxanei Blenche! Ce a gătit aceasta

Momente neașteptate în finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, difuzată în data de 16 decembrie 2020. După finaliștii au preăgitt un aperitiv și un main course, Florin Dumitrescu a fost panicat de desertul gătit de Roxana Bleneche din echipa sa.

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8 Galerie
Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

În finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, trei concurenți luptă din răsputeri pentru a pune mâna pe marele trofeu, în valoare de 30.000 de euro.

De data aceasta, Roxana Blenche, Maria Șandru și Ionuț Belei și-au adunat forțele și inspirația și s-au pregătit pentru ultima „bătălie” culinară din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Desertul pregătit de Roxana Blenche l-a panicat pe Florin Dumitrescu în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Vă reamintim faptul că echipa Roxanei Blenche este formată din Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile și din Andrei Hîncu (Kani). Maria Șandru i-a ales în echipa sa pe Alberto Chelu, Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca și pe Zannidache Edmond (Zanni).,

citește și: Complet neașteptat! Cum s-a comportat Ionuț Belei cu echipa sa, în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8

Ionuț Belei a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie și de Cătălin Rizea.

De data aceasta, în finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, cei trei finaliști trebuie să pregătească un starter, un fel principal și un desert demne de un trofeu în valoare de 30.000 de euro.

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Iosif Ștefănescu, Antonio Passarelli, Marian Cernat, Michael Passarelli, Nicolai Tand, Andreea Moldovan, Dexter Chef, Orlando Zaharia și alți chefi celebri din România fac degustarea și jurizarea, așa că mâncărurile trebuie să iasă de-a dreptul impecabil.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

După ce au trimis la degustare starterul și felul principal, concurenții s-au apucat imediat de pregătit desertul. Acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu a venit la bancul de lucru pentru a verifica ce face Roxana Blenche și echipa sa de bucătari.

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

„Băi, alo! Alo! Ce faceți mă, arată a menstruație! Puneți pe marginea discului sos, atât! Cum e la gust?! Nu e prea acru? Ok, merg pe mâna ta. Dă-i înainte. Uită că am fost aici”, i-a zis Florin Dumitrescu tinerei Roxana Blenche, ajunsă în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

Totuși, Roxana Blenche a mers pe instinct și a ales să își prezinte desertul în forma dorită de ea.

Ce alte lucruri au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Finala Chefi la cuțite 2020. Degustare dezamăgitoare în finală! Ce farfurie l-a dezamăgit pe Sorin Bontea... Finala Chefi la cuțite 2020. Cele mai bune deserturi din istoria emisiunii! Ce au gătit finaliștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x