Antena Căutare

George Borșaru, mesaj după eliminarea din sezonul 11 Chefi la cuțite. Ce a transmis în mediul online

George Borșaru a fost eliminat înainte de semifinală alături de Luna Morgaciova și George Popescu. La scurt timp de la difuzarea emisiunii, concurentul din echipa gri a transmis un mesaj pe contul de Instagram.

Colaj cu George Borșaru în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
George Borșaru a fost eliminat înainte de semifinală alături de Luna Morgaciova și George Popescu | Antena 1

Ediția 36 din sezonul 11 Chefi la cuțite a fost intensă pentru chefi și echipele lor. Toți au avut parte de un battle plin de momente tensionate și situații neașteptate. Chef Cătălin Scărlătescu și-a folosit ultima amuletă pentru a-i pune în încurcătură pe concurenții colegilor săi de platou.

Deznodământul ultimei probe a fost unul de-a dreptul neașteptat. Chef Sorin Bontea a intrat în semifinala show-ului culinar cu întreaga echipă, în timp ce chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au intrat la duel cu echipele.

Emoțiile și presiunea s-au resimțit la cote maxime în platoul emisiunii. Toți au așteptat cu nerăbdare să afle cine sunt semifinaliștii sezonului 11 Chefi la cuțite. Cu speranța că vor intra din nou în bucătărie, concurenții au ascultat cu atenție numele rostite de Gina Pistol.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă la ultimul battle. Ce au făcut Bontea și Dumitrescu

De data aceasta, trei participanți au părăsit competiția. George Borșaru, Luna Morgaciova și George Popescu nu au putut trece în etapa următoare a concursului, având farfurii destul de slabe.

Ce mesaj a transmis George Borșaru în mediul online, după eliminarea din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 14 iunie 2023

La scurt timp de la difuzarea ediție 36 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 14 iunie 2023, George Borșaru a ținut să transmită un mesaj în mediul online. Fostul concurent al show-ului culinar a avut un parcurs de-a dreptul spectaculos.

A mai trecut printr-o eliminare, însă a fost salvat de Iustin Cîmpeanu, care s-a retras din competiție și i-a cedat locul. Astfel, George Borșaru a trecut din echipa roșie în echipa gri.

Recent, tânărul a publicat o imagine cu el de la Chefi la cuțite alături de o descriere simplă, dar emoționantă.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Gina Pistol a adus lacrimi în ochii semifinaliștilor. Concurenții au primit mesaje de la familie

„Și aici s-a terminat 🔪🫶”, a scris el pe contul de Instagram.

Comentariile susținătorilor din mediul online nu au întârziat să apară. Chiar și Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, i-a lăsat un mesaj copleșitor.

„Bravo George, felicitări! Ai avut un parcurs foarte frumos în emisiune, și ești un bucătar bun! ❤️👏🔥”, a scris el.

„Felicitări pentru parcurs și rezistența la tapioca”, „Ai facut un frate mandru!”, „Felicitări pentru toată munca depusă!” sau „Felicitări pentru toată experiența acumulată și parcurs, succes pe viitor! 🥰”, i-au mai scris oamenii de pe rețelele sociale, chiar și fratele său.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Ei sunt semifinaliștii sezonului 11 Chefi la cuțite! Echipa lui Sorin Bontea, victorie decisivă în ediția lider de audie... Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat înainte de semifinala Chefi la cuțite. Ce a spus despre George Borșaru și Luna Morga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x