Antena Căutare

Florin Dumitrescu și soția lui au împlinit 8 ani de căsnicie. Imagine de colecție din ziua nunții

Florin Dumitrescu și Cristina, soția lui, au împlinit 8 ani de căsnicie, iar momentul a fost sărbătorit cu o poză de colecție de la nunta celor doi, publicată pe rețelele sociale.

Florin Dumitrescu și soția lui Cristina Galerie
Florin Dumitrescu și Cristina, soția lui, au împlinit 8 ani de căsnicie, iar momentul a fost sărbătorit cu o poză de colecție de la nunta celor doi | Instagram

Florin Dumitrescu și Cristina trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste de mai bine de 11 ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetițe superbe, care le bucură sufletul în fiecare zi.

Juratul "Chefi la cuțite" își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața lui, printre care se numără și aniversarea celor 8 ani de căsnicie alături de femeia pe care o iubește.

Cum arăta Florin Dumitrescu în ziua nunții sale

De curând, Florin Dumitrescu a împărtășit cu cei 523 urmăritori de pe Instagram cu o poză de colecție din ziua nunții alături de soția lui, pe care o mai alintă și Zelda. Acesta a îmbrăcat cel mai elegant costum, iar Cristina a apelat la o rochie albă și cu decolteu amplu.

Citește și: Florin Dumitrescu a fost „pedepsit”! Ce a pățit juratul emisiunii „Chefi la cuțite”: „M-au prins fetele”

Mai mult decât atât, juratul "Chefi la cuțite" a dezvăluit și faptul că soția lui era însărcinată în ziua nunții cu micuța Ava.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un lucru este evident, cei doi se potrivesc de minune și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, iar relația lor este extrem de puternică.

De asemenea, mesajul pe care i l-a transmis soției lui a înduioșat inima internauților.

"8 ani de când suntem o familie oficial. Dar, ne știm de mai mult timp de atât, am putea spune chiar multe alte vieți înainte, cel puțin ăsta este sentimentul, iar familie am devenit de când ne-am cunoscut, cel puțin așa îmi place să cred. 8 ani de căsătorie civilă cu multe amintiri frumoase, multe aventuri trăite împreună, multe realizări împreună, multe trăiri împreună, iar dacă acest împreună nu și-ar fi revenit după fiecare discuție banală transformată într-o ceartă nu ar mai fi devenit atât de puternic.

Citește și: Florin Dumitrescu, mesaj ce i-a uluit pe fanii „Chefi la cuțite”: „Vrei să te măriți cu mine?”

Pentru că împreună chiar putem să mutăm munții din loc și tot ce contează este că dragostea, iubirea și dorința este, a fost și va fi ceea ce ne ține împreună! @cristinasimadumitrescu la mulți ani împreună, te iubesc mult!
#loveofmylife #doamnadumitrescu #zeldamylove #allofme #impreuna #hotmama
P. S. Insarcinata cu #avaelisabeta"
, a scris Florin Dumitrescu, vizibil emoționat și mândru de familia lui.

Imaginea a strâns rapid mai bine de 48 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitiv edin partea celor care îl apreciază.

Alex Velea, Gina Pistol și Mihai Bendeac s-au numărat printre cei care i-au transmis mesaje de-a dreptul superbe.

"La mulți ani! Să vă dea cu fericire 😊😘" , a scris Gina Pistol.

"Mulți ani împreună ❤️😍" sau "La mulți ani fericiți împreună și multa fericire!❤️", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au ținut neapărat să le transmită cele mai frumoase cuvinte și urări.

De asemenea, Florin Dumitrescu nu ezită să se mândrească cu soția lui de fiecare dată când are ocazia. Cristina este de o frumusețe răpitoare, lucru care atrage atenția internauților de fiecare dată.

Lupte la cuțite între chefi: ”Lasă-mi oamenii în pace”... Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Irina Fodor, apariție răvășitoare într-o rochie mulată! Reacția neașteptată a lui Cătălin S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x