Antena Căutare

Florin Dumitrescu a fost „pedepsit”! Ce a pățit juratul emisiunii „Chefi la cuțite”: „M-au prins fetele”

Florin Dumitrescu, îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”, și-a surprins fanii din plin atunci când a dezvăluit cum a fost „pedepsit” de către fetele sale.

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, la masa juriizării Galerie
Florin DUmitrescu a făcut senzație pe Instagram | Antena 1

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți bucătari din România, acesta având în prezent mai bine de jumătate de milion de urmăritori doar pe pagina sa de Instagram.

Fiecare fotografie pe care o postează devine instant virală și fanii nu ratează ocazia de a-l lăuda, indiferent de împrejurare.

Florin Dumitrescu a arătat pe Instagram ce pedeapsă a primit de la fetele sale

Începând cu anul 2016, cunoscutul bucătar este jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1. Pe lângă asta, portofoliul său cuprinde și numeroase alte proiecte și evenimente. Deși are o agendă extrem de încărcată, Florin Dumitrescu încearcă pe cât posibil să fie cât mai prezent și în viața familiei sale. Nu de puține ori, juratul se mândrește cu frumoasa sa soție și cu cele două fetițe.

Citește și: Cine este soţia lui chef Florin Dumitrescu şi cum a început iubirea lor: "Ea era pentru mine «Fructul interzis"

Florin Dumitrescu a cunoscut-o pe Cristina Sima în anul 2010 și acesta s-a îndrăgostit de ea încă de la prima vedere. Patru ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit și, din frumoasa lor poveste de iubire, au apărut două fetițe superbe, pe care le-au numit Ava Elisabeta și Mia Victoria.

Extrem de mândru de fiicele sale, acesta nu ratează vreo ocazie să se fotografieze cu ele sau să le facă tot felul de pofte și surprize. De curând însă, pe pagina sa personală de Instagram, Florin Dumitrescu a postat o fotografie în care a arătat cum a fost „pedepsit”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum se poate vedea în imagine, copilele l-au prins „la colț” pe juratul emisiunii „Chefi la cuțite” și i-au făcut o manichiură pe cinste, în tot felul de culori pastelate.

Fanii au fost mai mult decât surprinși de cele văzute și au apreciat în mod deosebit faptul că celebrul bucătar știe să se pună „la mintea copiilor”, totul pentru a-și vedea fetele fericite.

Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut senzație și a adunat mii de aprecieri și zeci de comentarii, în doar câteva ore.

Pe Florin Dumitrescu îl puteți vedea duminica de la ora 20:00 și luni și marți de la ora 20:30, la Antena 1, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit marți seara Chefi la cuțite. Chef Scărlătescu a câștigat amuleta serii... Dumincă, de la 20:00, Chefii găsesc un concurent care a trecut prin gara Titu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x