Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

FOTO! Scărlătescu și Dumitrescu se duelează în kilograme: Cine câștigă? Ultima imagine cu cei doi i-a uimit: ”Cătăline, ești bine?”

 
+4 click pentru
galerie

Chefii Scărlătescu și Dumitrescu au pus-o de-o competiție dură. Ce Chefi la cuțite? Cei doi sunt acum chefi ai kilogramelor, asta după ce ”grasul” nu mai e gras.

Cel mai iubit jurat al show-ului culinar, care își începe cel de-al patrulea sezon în această toamnă, la Antena 1, a slăbit vreo 20 de kilograme și se poate lăuda, acum, cu o siluetă de invidiat.

Ambiționat de reușita colegului și prietenului său, chef Dumitrescu îi calcă pe urmă. E și el la dietă! Concluzia ultimei întâlniri dintre cei doi?! Care-i grasul juriului ”Chefi la cuțite”? Păi să vedem...

”Am 86kg, tu ai 88, iar domnul Bontea e peste 90... deci, cine e grasul acum?”, a scris chef Dumitrescu pe pagina sa de Facebook, în descrierea pozei în care apare alături de chef Scărlătescu.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe